Tο ινστιτούτο χρώματος Pantone αποφάσισε το fashion colour του 2018


Tο ινστιτούτο χρώματος Pantone αποφάσισε το fashion colour του 2018

Δείτε για ποιο πρόκειται

Λίγο πριν πούμε αντίο στo 2017  το ινστιτούτο χρώματος Pantone, ανακοίνωσε το fashion colour του 2018, κι αυτό δεν είναι άλλο από το ultra violet ,μια σκούρα απόχρωση του μωβ.Το συγκεκριμένο χρώμα το είδαμε να κυριαρχεί στις πασαρέλες των οίκων Balenciaga, Gucci, Marni, Moschino. Κάτι το όποιο σαφώς και έπαιξε ρόλο στην επιλογή της Pantone. Πως ακριβώς όμως επιλέγει το Pantone το fashion colour κάθε χρονιάς;

Balenciaga

Gucci

Σύμφωνα με την New York Times το Pantone στέλνει  10 άτομα  να διασχίσουν τον πλανήτη για μερικές  εβδομάδες, ψάχνοντας για έγχρωμα σήματα στο περιβάλλον τους συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, των αυτοκινήτων, των καλλυντικών, των ρούχων και των οικιακών συσκευών. Έπειτα συναντιόνται και αποφασίζουν το χρώμα του νέου έτους, το όποιο καθορίζει τις χρωματικές τάσεις στη μόδα και το design.

Το 2018 λοιπόν θα έχει χρώμα μωβ, ένα χρώμα που αποπνέει μυστήριο άλλα και αισιοδοξία. “Είναι πραγματικά μια αντανάκλαση του τι χρειάζεται στον κόσμο μας σήμερα”,  ανέφερε η Laurie Pressman, αντιπρόεδρος του ινστιτούτου χρωμάτων Pantone.

Tags μόδα, pantone


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6766 s (231 Queries.) // Parse time: 1.7462 s // Total time: 4.4228 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X