Η Μαρία Βασιώτου και η Άντρεα Χριστοδουλίδη μιλούν για το νέο τους επαγγελματικό εγχείρημα


Η Μαρία Βασιώτου και η Άντρεα Χριστοδουλίδη μιλούν για το νέο τους επαγγελματικό εγχείρημα

Η νέα boutique Edge στη Λεμεσό

Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους ανθρώπους, όμως, κάθε φορά που εμφανίζεται στα αριστερά μου το πρώτο γαλάζιο της θάλασσας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, γράφει η Τάνια Νεοκλέους στην Madame Figaro Δεκεμβρίου, μου δημιουργείται, σχεδόν αυτόματα, μια ανεξήγητη ευφορία. Ίσως αυτό τελικά να εξηγεί και το γιατί οι άνθρωποι, που ζουν δίπλα στη θάλασσα, εκπέμπουν από τη φύση τους μια θετικότητα, που δεν τη συναντάς εύκολα αλλού. Αυτό λέω και στη Μαρία Βασιώτου και την κόρη της, Άντρεα Χριστοδουλίδη, όταν τις συναντώ στην Edge Boutique, το ολοκαίνουριο επιχειρηματικό τους εγχείρημα, που είναι τοποθετημένο ακριβώς απέναντι από τη θάλασσα. "Οι άνθρωποι έχουμε την τάση να ακολουθούμε τους ρυθμούς της πόλης που ζούμε» μου λέει χαμογελώντας η Μαρία, για να συμπληρώσει ότι «η Λεμεσός έχει ένα ελεύθερο πνεύμα, που σε γεμίζει με ενέργεια και θετική σκέψη". Αυτό που παρατηρεί η Άντρεα είναι πως στη Λεμεσό επικρατεί γενικότερα «μια αισιοδοξία και θετική ενέργεια. Η ανάπτυξη της Λεμεσού τα τελευταία χρόνια είναι εντυπωσιακή. Οι επιλογές, που προσφέρει η πόλη, είναι πρωτοποριακές για τα δεδομένα της Κύπρου. Το πιο σημαντικό, όμως, για εμάς είναι πως η πόλη αυτή είναι το σπίτι, οι αναμνήσεις μας και οι επιχειρηματικές μας δραστηριότητες» λέει η Άντρεα δίνοντάς μου την τέλεια αφορμή να στρέψω τη συζήτηση ακριβώς σε αυτό. "Η Edge Boutique είναι μία καινούρια πρόταση στον χώρο της σύγχρονης μόδας. Τόσο η ομάδα μου όσο κι εγώ προσωπικά, είμαστε πολύ χαρούμενοι για την εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου και έπονται εκπλήξεις" λέει ενθουσιασμένη η Μαρία με την Άντρεα να συμπληρώνει, πως τα συναισθήματά της είναι ανάμεικτα. "Από τη μία το άγχος κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και στη συνέχεια η μεγάλη συγκίνηση, όταν αντιμετωπίσαμε την πολύ θετική ανταπόκριση του κοινού, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας".

ΣΤΑ… ΑΚΡΑ
Σε ένα άνετο περιβάλλον, στο οποίο όπου και να κινηθείς αποπνέει πολυτέλεια, μπορείς εύκολα να διαπιστώσεις πως το shopping experience αποκτά μια άλλη διάσταση, αφού οι δημιουργικές προτάσεις και επιλογές τόσο στα γυναικεία όσο και στα αντρικά κομμάτια, απευθύνονται ακόμα και στον πιο απαιτητικό καταναλωτή. "Στόχος μας" λέει η Μαρία "είναι να μετατρέψουμε την επίσκεψη του κάθε πελάτη σε μια αξέχαστη και μοναδική εμπειρία". Και πράγματι, στον χώρο αυτό, πέραν από τις συλλογές ρούχων από σχεδιαστές όπως Antonio Berardi, Vera Wang, Damir Doma, Pierre Balmain, Moose Knuckles, Messagerie και πολλοί άλλοι, μπορεί κανείς να βρει μοναδικές συλλογές από fashion accessories όπως παπούτσια, γυαλιά ηλίου, τσάντες, αλλά και έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για μακιγιάζ. "Η φιλοσοφία πίσω από το όνομα βρίσκεται στην έννοια των λέξεων... στα άκρα. Η μόδα τελικά αφορά τον κάθε έναν από εμάς και είναι στο χέρι μας να βρούμε το δικό μας στυλ και τη δική μας "ταυτότητα", μέσα από την προσωπικότητά μας" εξηγεί η Μαρία, όταν τους κάνω την ερώτηση για την επιλογή του ονόματος της μπουτίκ. "Παράλληλα, οι προτάσεις που παρουσιάζουμε είναι ένας συνδυασμός από κλασικές, μοντέρνες, ακόμη και ανατρεπτικές, αλλά και τολμηρές επιλογές, που κύριο στόχο έχουν να βοηθήσουν τον καταναλωτή να φτάσει... στα άκρα όσον αφορά τη μόδα και το προσωπικό του στυλ" συμπληρώνει η Άντρεα.

TRAVEL IN STYLE
"Μας αρέσει πολύ να ταξιδεύουμε" λέει η Άντρεα, όταν της ζητώ να μου αποκαλύψει τα πράγματα που την ευχαριστούν να κάνει με τη μητέρα της. "Λόγω, μάλιστα, και της δημιουργίας της Edge Boutique τα ταξίδια μας μαζί έχουν αυξηθεί και έτσι σε κάθε προορισμό προσπαθούμε να απολαμβάνουμε όσο περισσότερο μπορούμε την παρέα η μία της άλλης και να συζητούμε τα… δικά μας, γυναικεία θέματα" συμπληρώνει χαμογελώντας. "Ο κάθε προορισμός κρύβει τη δική του μαγεία. Είναι στο χέρι μας να ανακαλύπτουμε όλα αυτά που μας αγγίζουν και μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα" λέει η Μαρία αναφερόμενη στις πόλεις, που τους αρέσει να επισκέπτονται στο εξωτερικό. Αυτή είναι και η συμβουλή της, όταν η κουβέντα μας στρέφεται και πάλι στο στυλ. "Κάθε γυναίκα πρέπει να είναι ο εαυτός της και να μην αντιγράφει κανέναν άλλον. Οι Κύπριες είναι διαχρονικά προσεγμένες όσον αφορά την εμφάνισή τους και ειδικά τα τελευταία χρόνια με χαρά παρατηρώ ότι ξεφεύγουν από τα στερεότυπα" υποστηρίζει η Μαρία, ενώ για την Άντρεα το σημαντικό, όπως λέει, είναι "η κάθε γυναίκα να ακολουθεί το στυλ, που ταιριάζει στην ηλικία και την προσωπικότητά της και να νιώθει όμορφα με κάθε κομμάτι, που επιλέγει να φορέσει".

HOME, SWEET HOME
Λίγα χιλιόμετρα μακριά από την μπουτίκ και καθισμένες πλέον στο καθιστικό του υπέροχου σπιτιού τους, η Μαρία στρώνει μπροστά μας ένα τραπέζι γεμάτο με κεράσματα. "Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω. Είναι κάτι που το κάνω με μεγάλη ευχαρίστηση" λέει χαμογελώντας και αρχίζει να γεμίζει τα πιάτα μας, χωρίς να δέχεται αντίρρηση. "Πεντανόστιμα" της λέω ζητώντας να μου αποκαλύψει τη σπεσιαλιτέ της. "Μου αρέσει να αυτοσχεδιάζω στην κουζίνα. Δεν έχω ιδιαίτερη σπεσιαλιτέ, αλλά συνήθως πειραματίζομαι με μεσογειακές και ινδικές γεύσεις" λέει χαμογελώντας. Η  Άντρεα συμφωνεί. Περνώντας στο σαλονάκι της εξωτερικής αυλής, η Μαρία παραδέχεται ότι αυτή είναι και η αγαπημένη της γωνιά μέσα στο σπίτι. "Εκεί περνώ πολλές, όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπώ" λέει κοιτάζοντας την Άντρεα, η οποία, όπως διαπιστώνω, στη λίγη ώρα που τις ξέρω και τις δύο, έχει πάρει πολλά στοιχεία από τη μητέρα της. "Τόσο στην Άντρεα όσο και στα άλλα δυο μου παιδιά, την Κάλια και τον Δημήτρη, αντικρίζω πολλά δικά μου στοιχεία. Αυτή, άλλωστε, είναι και η μαγεία της οικογένειας" λέει η Μαρία. "Αυτό που μου λέει σχεδόν πάντα η μητέρα μου είναι να είμαι πάντα ο εαυτός μου, να ακολουθώ το ένστικτό μου και να μην επηρεάζομαι από κανέναν" λέει η Άντρεα δίνοντάς μου την ευκαιρία να τη ρωτήσω αν ονειρεύεται μια οικογένεια όπως αυτήν που έφτιαξαν οι γονείς της. "Έχω μεγαλώσει με σημαντικές αρχές και έχω λάβει γερές βάσεις από την οικογένειά μου, τις οποίες προσπαθώ να τηρώ σε κάθε μου βήμα. Πιστεύω, όμως, ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του προσωπικότητα και γίνεται ο δημιουργός της δικής του κληρονομιάς" λέει και κάπου εκεί καταλαβαίνω πως οι γονείς της έχουν κάθε λόγο να χαίρονται, που πέτυχαν την αποστολή τους.

Tags μαρια βασιωτου, άντρεα χριστοδουλίδη, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, edge boutique


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0005 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0244 s // Total time: 0.0248 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X