Οι γάμοι στην ελληνική showbiz που "έκλεψαν" τις εντυπώσεις το 2017!


Οι γάμοι στην ελληνική showbiz που "έκλεψαν" τις εντυπώσεις το 2017!

Ποιοι ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Γάμοι λαμπεροί, βγαλμένοι από παραμύθι ήταν οι περισσότεροι που πραγματοποιήθηκαν τη φετινή χρονιά στην ελληνική showbiz.

Αρκετά ήταν τα ζευγάρια που το 2017 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, επισφραγίζοντας τον έρωτά τους.

Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης

Στις 10 Ιουνίου, η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, πραγματοποίησαν τον παραμυθένιο γάμο τους στη Μύκονο, παρουσία στενών τους φίλων και συγγενών, ενώ στο γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε τραγούδησαν οι “Μέλισσες”.

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη

Αναμφισβήτητα ο πιο λαμπερός γάμο της χρονιάς ήταν εκείνος που πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιουλίου. Και δεν είναι άλλος από τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη, οι οποίοι παντρεύτηκαν μετά από δέκα χρόνια σχέσης,  με παρανυφάκια τα τέσσερα παιδιά τους, στο εκκλησάκι της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Ελένη Καρποντίνη – Βασίλης Λιάτσος

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν στα μέσα Ιουνίου, η παρουσιάστρια Ελένη Καρποντίνη και ο δημοσιογράφος, Βασίλης Λιάτσος, λίγους μήνες μετά τον ερχομό του γιου τους.

Χριστίνα Αλούπη - Κωνσταντίνος Κέφαλος

Στις αρχές Ιουλίου παντρεύτηκε η Χριστίνα Αλούπη και ο Κωνσταντίνος Κέφαλος στη Θεσσαλονίκη, με τη νύφη να κλέβει τις εντυπώσεις. 

Βάσω Κολλιδά - Γιάννης Εμμανουηλίδης

Στη Θεσσαλονίκη παντρεύτηκε στις αρχές Ιουλίου, η Βάσω Κολλιδά με τον αγαπημένο της και πατέρα του παιδιού της, Γιάννη Εμμανουηλίδη. Αξίζει να σημειωθεί, πως την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε και η βάπτιση του μπέμπη τους.

Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφιδά

Στις 21 Ιουλίου, παντρεύτηκαν στο νησί που γνωρίστηκαν, τη Λήμνο, ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά, με κουμπάρο τον παρουσιαστή και πολύ καλό φίλο του τραγουδιστή, Γιώργο Λιανό.

Ελένη Τσολάκη – Παύλος Πετρουλάκης

Σαν βγαλμένος από παραμύθι ήταν ο γάμος της Ελένης Τσολάκη και του Παύλου Πετρουλάκη, στα μέσα Σεπτεμβρίου, με αρκετούς επώνυμους της ελληνικής showbiz, να δίνουν το παρών τους.

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, στο Γήθειο, τη γενέτειρα της ηθοποιού, πριν από μερικές εβδομάδες και πριν υποδεχθούν στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Tags ΓΑΜΟΙ, ελληνική showbiz, σταυρωτα 2017, χριστουγεννα, γιορτές, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0449 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3130 s // Total time: 3.3579 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X