Μάρω Λύτρα: Ξεσπά εναντίον πασίγνωστου Έλληνα για σεξουαλική παρενόχληση


Μάρω Λύτρα: Ξεσπά εναντίον πασίγνωστου Έλληνα για σεξουαλική παρενόχληση

\"Θα σε εκθέσω άθλιε Έλληνα\"

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η ανάρτηση της Μάρως Λύτρας στο facebook. Η τραγουδίστρια αποφάσισε να αποκαλύψει δημοσίως πως κάποια περίοδο στην Ελλάδα είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση και με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στο Hollywood βρήκε το θάρρος για πρώτη φορά να μιλήσει για αυτό: Διαβάστε παρακάτω το κείμενο που ανήρτησε η Μάρω Λύτρα στο facebook!

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει η Αλέξια: "Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στην Κύπρο από δύο πολύ γνωστά άτομα του χώρου"

"Ο Weinstein είναι ένα απόβρασμα. Αλλά είμαι χαρούμενη που βγήκε στην επιφάνεια γιατί θα σε εκθέσω άθλιε Έλληνα. Ο κόσμος θα μάθει τώρα το όνομά σου και τι έκανες σε εμένα. Ψάχνω να βρω ποινικολόγο διεθνούς βεληνεκούς, αν γνωρίζετε κάποιον στείλτε μου μήνυμα. Θα σε κυνηγήσω τέρας! Είχες πει με κακεντρέχεια “Εδώ είναι Ελλάδα γλυκιά μου, εδώ είσαι ένα τίποτα”. Τώρα όμως που θα σε κυνηγήσω νομικά εσύ θα είσαι ένα τίποτα, τώρα που θα μιλήσω. Και κράτησα τη σιωπή μου πολύ καιρό!", έγραψε η Μάρω Λύτρα.

Λϊγες ώρες αργότερα έγραψε ότι δεν θα κρατήσει πια το στόμα της κλειστό. "Τι τραγουδίστρια θα ήμουν αν δεν έβαζα φωνή σε αυτό" συνέχιζε το post της αφήνοντας υπονοούμενα ότι η μία ανάρτηση συσχετιζόταν με την προηγουμένη. 

Tags μαρω λύτρα, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, σεξουαλικα παρενόχληση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4610 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2264 s // Total time: 2.6874 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X