12 εκπρόσωποι της κυπριακής showbiz μας απαντούν σε ποιον celebrity θα έκαναν χριστουγεννιάτικο δώρο;


12 εκπρόσωποι της κυπριακής showbiz μας απαντούν σε ποιον celebrity θα έκαναν χριστουγεννιάτικο δώρο;

Ποιους επέλεξαν και γιατί;

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και ως είθισται κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, ανταλλάζουμε δώρα με φίλους και την οικογένεια μας. Η ομάδα του ilovestylecom ζήτησε από δέκα επώνυμους Κύπριους να μας πουν σε ποιον celebrity της εγχώριας showbiz θα χάριζαν δώρο και γιατί. Δείτε πιο κάτω τι μας απάντησαν:

Gregory Morfi

“Στην πολύ καλή μου φίλη, Κωνσταντίνα Ευριπίδου και θα είναι Gregory Morfi φόρμες velvet από τη χειμερινή μου συλλογή γιατί είναι το αγαπημένο της χρώμα το μωβ και θα τρελαθεί. Επίσης, επειδή την αγαπώ! Ξέρεις, είναι ωραίο να προσφέρουμε δώρα καθημερινά και όλο τον χρόνο στα άτομα που αγαπάμε, δεν είναι ανάγκη να περιμένουμε τα Χριστούγεννα. Είναι ότι πιο όμορφο να δείχνεις την αγάπη σου με ένα οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο δώρο και να κάνεις τον συνάνθρωπό σου χαρούμενο”.

Ανδρέας Ζαννετίδης

“Να σου πω την αλήθεια αυτές οι μέρες για μένα είναι πολύ συναισθηματικές και πολύ ανθρώπινες… Άρα θα σου έλεγα πως αυτές τις μέρες θα προτιμούσα να κάνω δώρα σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη για να νιώσουν το αίσθημα των Χριστουγέννων παρά σε κάποιο επώνυμό άτομο!”.

Κάλια Ελευθερίου

“Στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου γιατί τρελαίνεται για τα Χριστούγεννα κι ακόμα και ένα μικρό δωράκι μπορεί να την ενθουσιάσει. Θα της έπαιρνα ένα καπέλο που είδε πρόσφατα και της άρεσε πολύ!”

Μάρκος Κωμοδρόμος

“Χριστουγεννιάτικο δώρο θα έκανα στην αγαπημένη μου Γιώτα Κουφαλίδου που εδώ και χρόνια ανταλλάζουμε τα χριστουγεννιάτικα μας δώρα και μάλιστα κάθε χρόνο εκπλήσσει ο ένας τον άλλον με τα δώρα που επιλέγουμε. Θα της έκανα δώρο ένα ηχείο Bluetooth για το μπάνιο για να μπορεί να απολαμβάνει το μπάνιο της χορεύοντας και τραγουδώντας”.

Χρήστος Τουμάζου

“Δεν θα έκανα σε κάποιον επώνυμο δώρο, αλλά σε όλους αυτούς τους αφανείς ήρωες που παλεύουν καθημερινά και παραμένουν αξιοπρεπείς. Ένα χαμόγελο, μία αγκαλιά, δύο λέξεις αγάπης, πιστεύω είναι δώρα ανεκτίμητης αξίας. Άλλωστε, αυτό είναι και το μήνυμα των Χριστουγέννων: Αγάπη στις ψυχές μας”.

Χριστιάνα Θεοδώρου

“Η αλήθεια είναι πως τέτοιες μέρες θα επέλεγα να κάνω δώρο σε κάποιον άγνωστο που έχει πραγματική ανάγκη τα ουσιώδη για να περάσει όμορφα τις γιορτινές μέρες”.

Κώστας Πρίγκιπας

“Θα έδινα στον Σταύρο Μαλά, μια χρονοκάψουλα που θα γράφει μέσα “Ξέρω τι θα κάνεις σε πέντε χρόνια έτσι καιρό”.

Στέλλα Χαραλαμπίδου

“Στον Λούη Πατσαλίδη θα έδινα σοκολατάκια για όλο τον χρόνο να τρώει και να παίρνει δύναμη να συνεχίσει τα show του. Με κάνει και γελάω πολύ όταν παρακολουθώ την εκπομπή του… Μαύρη σοκολάτα, όμως, για να μην τον παχαίνουν”.

Τζώρτζια Παναγή

“Έχω ακούσει τα καλύτερα για την παράσταση «Κλυταιμνήστρα» με την κα. Τζένη Γαϊτανοπούλου, η οποία μετά από τόσα χρόνια αποχής, απέδειξε ότι εξακολουθεί να είναι μια από τις μεγάλες φιγούρες του Κυπριακού θεάτρου. Λυπάμαι αφάνταστα που λόγω επαγγελματικών κυρίως υποχρεώσεων, δεν κατάφερα να την παρακολουθήσω αυτήν τη φορά. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο αλλά και επειδή τέτοιοι ηθοποιοί δεν πρέπει να χάνονται από τη σκηνή και το προσκήνιο, εάν μπορούσα, θα της έκανα δώρο έναν ακόμη ρόλο που να αρμόζει στην εμβέλεια της!”

Μαρκέλλα Μαρίνα Κωνσταντίνου

“Για φέτος τα Χριστούγεννα θα έκανα δώρο στην αγαπημένη παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία έχει γίνει πρόσφατα μανούλα. Αυτό που θα της χάριζα είναι ένα ‘’ημερολόγιο μωρού’’ στο οποίο μπορεί να σημειώνει τις πιο ξεχωριστές και αξέχαστες στιγμές της μικρής της κορούλας κατά τον πρώτο χρόνο της ζωής της. Είναι κάτι που έχω και εγώ και το οποίο θεωρώ πολύ πολύτιμο”.

Στάλω Ηλία

“Νιώθω ευλογημένη που έχω αρκετούς φίλους στη ζωή μου, ωστόσο, στην ερώτηση αυτή, ο πρώτος άνθρωπος που μου έρχεται στο μυαλό είναι η φίλη μου, Έλενα Αποστόλου, παρουσιάστρια και δημοσιογράφος. Είναι αξιόλογος άνθρωπος και την έχω πάντα δίπλα μου, ότι κι αν χρειαστώ. Τη θαυμάζω κυρίως για την καλοσύνη της αλλά και για το πόσο σπουδαία μαμά είναι. Της ετοιμάζω ήδη ένα συμβολικό δώρο, που πιστεύω θα την ενθουσιάσει ένεκα και του “δεσίματος” που έχει με την 9χρονη Αθηνά, ένα mini me μπαλαρινές φόρεμα για μαμά και κόρη”.

Χαριτίνη Ηλιάδου

“Θα έκαναν δώρο στην Κάλια Ελευθέριου, ένα ακόμη γάτο για να κάνει παρέα στο Φρίξο την ώρα που θα χορεύει στους ξέφρενους ρυθμούς των Χριστουγέννων”.

Tags δωρο, χριστουγεννα, γιορτές, σταυρωτα, gallop, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1137 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3009 s // Total time: 3.4146 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X