Fair play!


Fair play!

Δεν είσαι fan του ποδοσφαίρου είναι σαφές. Ο φιλός σου βλέπει μπάλα με μανία, ενώ εσύ περιμένεις πότε θα σου δώσει σημασία;

Επειδή οι περισσότερες μάλλον μετράμε τα λεπτά ανάποδα, όχι από αγωνία αλλά από βαρεμάρα, δες τι μπορείς να κάνεις για να μην σε βγάλει «οφ σάιντ».

Ασχολήσου με σένα
Κάνε μανικιούρ, πετικιούρ, μάσκες προσώπου, αποτριχώσεις και ό,τι άλλο αναβάλλεις για την επόμενη ημέρα. Αν έχεις τελειώσει με την προσωπική περιποίηση, ασχολήσου με κάποια δουλειά του σπιτιού που επίσης αναβάλλεις. Όλο και κάτι θα βρεις.

Μάθε κάτι για το ποδόσφαιρο
Παρ’ το ως ένα παιχνίδι γενικών γνώσεων. Οι σχολιαστές δεν περιγράφουν μόνο το παιχνίδι αλλά και την ιστορία πίσω από τις ομάδες, τα έσοδα των ποδοσφαιριστών, και άλλα πιπεράτα γεγονότα προηγούμενων αναμετρήσεων.

Πάρε στα χέρια σου το λάπτοπ
Κάνε κλικ στο I Love Style, στο facebook και όπου αλλού θέλεις για να περάσει ευχάριστα η ώρα . Γιατί όχι, κάνε ένα google search τους παίχτες που σου άρεσαν περισσότερο για ανελέητο celebrity gossip.

Γίνε Master Chef
Φτιάξε γλυκά, φρέσκους χυμούς και finger food για να "τσιμπάει" με τους φίλους του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αν είστε μόνοι στο σπίτι, μαγείρεψε gourmet φαγητά (που παίρνουν και ώρα) για να τα απολαύσετε μετά το τέλος του αγώνα.

Υπάρχει πάντα και η λύση να βγεις με τις φίλες σου.

Tags μπαλα, ποδοσφαιρο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5549 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2321 s // Total time: 2.7870 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X