Αντώνης Ρέμος: Συναυλία για λίγους σε σαλέ της Γαλλίας


Αντώνης Ρέμος: Συναυλία για λίγους σε σαλέ της Γαλλίας

400 ευρώ το μενού, 2.500 η διαμονή

Ακόμα μία συναυλία για λίγους και εκλεκτούς ετοιμάζεται να κάνει ο Αντώνης Ρέμος, μεταφέροντας την ετήσια καλοκαιρινή του "συνήθεια" από το Nammos της Μυκόνου σε εκείνο της Γαλλίας!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα εμφανιστεί αύριο, Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου, στο χειμερινό θέρετρο Nammos στο Courchevel, ένα σαλέ 1.000 τετραγωνικών μέτρων ανάμεσα στις χιονοδρομικές πίστες των Άλπεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως διαβάζουμε στο peoplegreece.com,  το μενού της βραδιάς έχει κόστος 400 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει spicy crab tartare salad, nammos salad και prawn tempura για ορεκτικό, ενώ για κυρίως ένα καλοψημένο ή mide rare rib eye, που θα ικανοποιήσει τα γαστριμαργικά γούστα των εκλεκτών πελατών.

Διαβάστε επίσης: "Λιώσαμε". Δείτε την κορούλα του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ να ποζάρει δίπλα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Το κόστος διαμονής στο θέρετρο, στη διακόσμηση του οποίου κυριαρχεί το ξύλο, με έπιπλα ξεχωριστής αισθητικής σε γήινα χρώματα και κάποιες έντονες πινελιές του κόκκινου και του μπλε, είναι 2.200 με 2.500 ευρώ τη βραδιά.

Tags αντωνης ρεμος, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, γαλλια, Courchevel


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5346 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3793 s // Total time: 2.9139 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X