Ευριδίκη Βαλαβάνη: Αποχαιρετά το 2017 και αποκαλύπτει πως είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο! [εικόνες]


Ευριδίκη Βαλαβάνη: Αποχαιρετά το 2017 και αποκαλύπτει πως είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο! [εικόνες]

“Σ’ ευχαριστώ για όλα τα όμορφα που έφερες στη ζωή μου”

Από τη λήξη του “Survivor 1” και τους μήνες που ακολούθησαν υπήρχε έντονη φημολογία πως η Ευριδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, διατηρούν σχέση.

Η επιβεβαίωση ήρθε πριν από μερικές ημέρες όταν ο πρώην παίκτης της ομάδας των “Μαχητών” μέσα από την εκπομπή “Εδώ”, που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, αποκάλεσε την αθλητικογράφο “κορίτσι του”.

Η ίδια σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αποχαιρετώντας το 2017 πόσταρε πολύ προσωπικές φωτογραφίες με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, επιβεβαιώνοντας κι εκείνη τη σχέση τους.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Βασάλος: Απαντά πρώτη φορά πως αντέδρασεη Ευριδίκη Βαλαβάνη μετά που ανακοίνωσε τη σχέση τους

“Λίγες ώρες πριν φύγει κι αυτή η χρονιά ήρθε η ώρα να κάνω κι εγώ τον δικό μου απολογισμό. Το 2017 ήταν σε προσωπικό επίπεδο, ενδιαφέρον, εποικοδομητικό και απόλυτα δημιουργικό.

Σε ότι έκανα είχα δίπλα μου τους φίλους μου, που μοιράστηκαν τα όνειρα και την χαρά μου με τον ίδιο τρόπο που μοιράζονται και τις λύπες μου, την οικογένεια μου που είναι ό,τι πιο ιερό έχω αλλά και χιλιάδες φίλους πια, που με τιμούν όχι μόνο με την αγάπη αλλά και με την στήριξη τους σε ό,τι κι αν κάνω, κι αυτό είναι από τα μεγαλύτερα δώρα της ζωής μου.

Όλη αυτή την χρονιά, έμαθα να μην θεωρώ τα πράγματα δεδομένα, να είμαι χαρούμενη με τα λίγα και τα «απλά» της ζωής, να μαθαίνω από τα λάθη μου και να μην ντρέπομαι να ζητάω συγνώμη. Έμαθα πως "φίλος", σημαίνει να χαίρεται με τη χαρά σου, να μη συμβιβάζομαι και να διεκδικώ αυτό που θέλω. Έκανα καινούριες φιλίες με γερές βάσεις και αληθινά συναισθήματα -όχι επιφανειακά- και να ζω την κάθε στιγμή στο έπακρο! Το πιο σημαντικό όμως... έμαθα πως ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Σ’ευχαριστώ 2017 για όλα τα όμορφα που μου έφερες στην ζωή μου.

2018 σε περιμένω και σου έχω εμπιστοσύνη. Τα καλύτερα είναι αυτά που θα ‘ρθουν!”, έγραψε χαρακτηριστικά στο post της. Δείτε πιο κάτω τις κοινές εικόνες που πόσταρε με τον Βασάλο.

Tags ευριδικη βαλαβανη, κωνσταντινος βασαλος, σχεση, ζευγαρι, showbiz κύπρος, gossip, survivor


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0609 s (248 Queries.) // Parse time: 0.9401 s // Total time: 3.0010 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X