Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μιλάει πρώτη φορά για την κρίση στη σχέση του με την Κλέλια Μενελάου!


Ο Παναγιώτης  Μπουγιούρης μιλάει πρώτη φορά για την κρίση στη σχέση του με την Κλέλια Μενελάου!

Ξεκαθαρίζει την κατάσταση

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και η Κλέλια Μενελάου είναι δύο ιδιαίτερα δραστήριοι και ταλαντούχοι άνθρωποι ο κάθε ένας στον τομέα που υπηρετεί.

Το ζευγάρι, στο παρελθόν, είχε βιώσει μία κρίση στην πολύχρονη σχέση του, βασιζόμενοι σε δηλώσεις που είχαν κάνει, μιλώντας για την απόσταση που μπήκε ανάμεσά τους λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο ηθοποιός, τους τελευταίους μήνες μένει μόνιμα στην Κύπρο, αφενός λόγω της συμμετοχής του στη σειρά εποχής του ΣΙΓΜΑ “Γαλάτεια” και αφετέρου, για τη θεατρική παράσταση “Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια”, ενώ η Κύπρια χορεύτρια, συμμετέχει στην Αθήνα, στη θεατρική παράσταση “Γοργόνες και Μάγκες”.

Ο Μπουγιούρης σε δηλώσεις του στην Real, άφησε να εννοηθεί, πως έχουν ξεπεραστεί τα οποιαδήποτε προβλήματα που υπήρξαν και πως έχουν καταφέρει αν βρουν τις ισορροπίες τους: “Η σχέση μου μετράει χρόνια και είμαστε καλά με το κορίτσι μου… Η ωρίμανση στη σχέση θα φέρει και όλα τα υπόλοιπα… Όλα είναι στο χέρι μας, αρκεί να έχουμε υγεία… Στην Κύπρο οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί, ενώ παράλληλα μου αρέσει πολύ που η θερμοκρασία είναι πιο υψηλή από αυτή της Ελλάδας. Θα μείνω όσο χρειαστεί για τη δουλειά μου και μετά θα επιστρέψω στην Αθήνα”.

Tags Παναγιωτης Μπουγιουρης, Κλέλια Μενελάου, ζευγαρι, σχεση, επανασύνδεση, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0812 s (248 Queries.) // Parse time: 0.8036 s // Total time: 2.8849 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X