H απάντηση της Vogue στις κατηγόριες που δέχεται για σεξουαλική παρενόχληση ο φωτογράφος της Mario Testino


H απάντηση της Vogue στις κατηγόριες που δέχεται για σεξουαλική παρενόχληση ο φωτογράφος της Mario Testino

Η απόφαση που πήρε το ιστορικό περιοδικό

Ο Mario Testino είναι το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από πολλά επιτυχημένα editorial μόδας της αμερικανικής "Vogue" και όχι μόνο. Έχει συνεργαστεί με αμέτρητα περιοδικά μόδας αλλά και με μεγάλους οίκους, έχει φωτογραφήσει σχεδόν όλους τους celebrities ενώ υπήρξε ο αγαπημένος φωτογράφος της πριγκίπισσας Diana.

Ο εμβληματικός φωτογράφος της δεκαετίας του 90 που δίχως άλλο καθόρισε και την επιτυχημένη πορεία της "Vogue", δέχεται κατηγόριες για σεξουαλική παρενόχληση από μοντέλα που συνεργάστηκαν μαζί του, μέσα από ένα άρθρο των "New York Times". Στο άρθρο πέρα από το όνομα του Mario Testino αναφέρεται και το όνομα του Bruce Weber, επίσης φωτογράφου της "Vogue".

Η Anna Wintour με τον Bruce Weber

H Anna Wintour, αρχισυντάκτρια της αμερικανικής "Vogue", με μια λιτή ανακοίνωσή μέσα από την όποια επισημαίνει πως και οι δυο είναι προσωπικοί της φίλοι άλλα οφείλει να λάβει σοβαρά υπόψιν της τα όσα ακούγονται, ανακοίνωσε πως η "Vogue" άλλα και όλα τα περιοδικά της Conde Nast σταματούν κάθε συνεργασία με τον Mario Testino και τον Bruce Weber. Την ίδια γραμμή ακολούθησε και ο βρετανικός οίκος Burberry ανακοινώνοντας πως στο άμεσο μέλλον δεν πρόκειται να συνεργαστεί ξανά με τον Mario Testino.

Η Anna Wintour μαζί με το Mario Testino

Tags vogue, mario testino, Bruce Weber


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7395 s (231 Queries.) // Parse time: 0.7422 s // Total time: 3.4817 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X