Για πρώτη φορά: Αυτό είναι το ιδιαίτερο όνομα που επέλεξαν για το γιο τους Κατσούλης - Καραβάτου


Για πρώτη φορά: Αυτό είναι το ιδιαίτερο όνομα που επέλεξαν για το γιο τους Κατσούλης - Καραβάτου

Έξι μήνες έψαχναν να βρουν όνομα

Από το πρώτο τους παιδί η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έχουν δείξει ότι για την επιλογή του ονόματος ακουλουθούν μια συγκεκριμένη τακτική και δεν είναι η παραδοσιακή που θέλει τα παιδιά να δίνουν τα ονόματα των γονιών τους. Οι δυο τους θέλουν το όνομα να είναι εύηχο και να δίνει ένα θετικό "σήμα" στο σύμπαν. για αυτό και προτιμούν να έρθει στο κόσμο το μωράκι, να το δούν και να αποφασίσουν ποιο είναι το όνομα αυτό που του ταιριάζει.

Διαβάστε επίσης: Απλά ακομπλεξάριστη! Η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε on air την ηλικία της!

Έτσι συνέβη και με το όνομα Αέλιο που επέλεξαν για την κόρη τους που σημάνει  "ενέργεια που έρχεται από τον ήλιο" αλλά και με το γιο τους που όπως αποκάλυψαν έκαναν έξι μήνες για να αποφασίσουν το όνομά του. Το ζευγάρι μίλησε στην εκπομπή "Traction" και ανέφερε πως κατέληξαν στο όνομα Αρίωνας. Όπως διαβάζουμε στο giortazei.gr.το όνομα Αρίων σημαίνει: μουσικός και ποιητής από τη Λέσβο, είναι ο πρώτος που συνέθεσε διθύραμβο. Ενθουσιώδης, κοινωνικός και γλεντζές! Ξέρει να γίνεται αγαπητός και να διασκεδάζει τους άλλους. Δημιουργικό μυαλό. 

Διαβάστε επίσης: Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας! Μαρία Μπακοδήμου και Κατερίνα Καραβάτου φόρεσαν το ίδιο φόρεμα on air! [βίντεο]

Tags κατερίνα καραβάτου, Κρατερός κατσούλης, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4519 s (228 Queries.) // Parse time: 1.2450 s // Total time: 3.6969 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X