Κι άλλο πρωτότυπο όνομα για το τρίτο παιδί της Kim Kardashian και του Kanye West


Κι άλλο πρωτότυπο όνομα για το τρίτο παιδί της Kim Kardashian και του Kanye West

Μάθετε πως θα ονομάσουν την κορούλα τους

Μετά την North και τον Saint, η Kim Kardashian και ο Kanye West αποφάσισαν να μεγαλώσουν με ακόμη ένα μέλος την οικογένεια τους. Το ζευγάρι έχει στην αγκαλιά του την κορούλα του η οποία ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας μιας και τηλεπερσόνα λόγω του γυναικολογικού προβλήματος που αντιμετωπίζει δεν μπορούσε η ίδια να μείνει έγκυος.

Διαβάστε επίσης: Kim Kardashian: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος της!

Και ενώ όλοι περιμένουν με αγωνία να ανεβάσει μια φωτογραφία της εκείνη ανακοίνωσε το όνομα της το απόγευμα της Παρασκευής, 19 Ιανουαρίου στα social media της και φυσικά τα σχόλια πήραν φωτιά.

"Ο Kanye και εγώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τον ερχομό της υγιούς και όμορφης κόρης μας. Είμαστε ευγνώμονες στην παρένθετη μητέρα μας που έκανε τα όνειρα μας πραγματικότητα με το καλύτερο δώρο που μπορούσε να μας δώσει, αλλά και στους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες για την ειδική φροντίδα. Η North και ο Saint είναι ενθουσιασμένοι που θα γνωρίσουν την μικρή τους αδερφή", έγραψε στην ανακοίνωση της το απόγευμα της Τρίτης και σήμερα στο site της ανέβασε μία φωτογραφία με το όνομα αυτής.

Στην κατηγορία "Favs" ανέβασε μία φωτογραφία, η οποία έγραφε με μαύρα γράμματα: "Chicago West".

Tags kim kardashian, Kanye west, celebrities, showbiz κύπρος, gossip, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9122 s (290 Queries.) // Parse time: 0.5598 s // Total time: 3.4720 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X