Η νέα συλλογή της Στάλως Θεοδώρου "Secret Garden"


Η νέα συλλογή της Στάλως Θεοδώρου "Secret Garden"

Εικόνες από τη νυφική συλλογή της Στάλως Θεοδώρου

Κάθε συλλογή είναι και μια νέα γέννηση γι’ αυτό και κάθε φορά η αλυσίδα του DNA της είναι διαφορετική, διατηρώντας όμως πάντα την αυθεντικότητα, την ποιότητα και το ξεχωριστό στυλ και ύφος της Complice-Stalo Theodorou.

Η συλλογή αυτή άρχισε να δημιουργείται μέσα από την προσεκτική και σωστή επιλογή των πιο σύγχρονων, ποιοτικών και ιδιαίτερων υλικών. Τα υλικά αυτά, οι Γαλλικές δαντέλες, οι μεταξωτές μουσελίνες, τα τούλια και τα χειροποίητα κεντήματα μεταμορφώθηκαν και συνδυάστηκαν μεταξύ τους ώστε να αναγεννηθούν και να αποχτήσουν μια μοναδική καινούργια ταυτότητα.

Αυτή τη φορά το παιχνίδι με τα υλικά έφερε ένα μεθυστικά ρομαντικό αποτέλεσμα, με κίνηση, φινέτσα, παλμό, αισθησιασμό και θηλυκότητα που δεν θα μπορούσε να έχει άλλο όνομα από αυτό του μυστικού κήπου – "Secret Garden".

Του μυστικού κήπου της ψυχής κάθε γυναίκας που ψάχνει και βρίσκει αυτό το σπάνιο και πολύτιμο φόρεμα που την αντιπροσωπεύει και θα αγγίξει την καρδιά, τη ψυχή και το σώμα της την πιο σημαντική μέρα της ζωής της, αυτή του γάμου της.

Tags Complice - Stalo Theodorou, complice, Γαμος, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1195 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2887 s // Total time: 2.4082 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X