Επεισοδιακός ο γάμος του Ησαϊα Ματιάμπα με την Κύπρια αγαπημένη του! [βίντεο]


Επεισοδιακός ο γάμος του Ησαϊα Ματιάμπα με την Κύπρια αγαπημένη του! [βίντεο]

Τι συνέβη;

Πριν από μερικές ημέρες ο Ησαΐας Ματιάμπα και η αγαπημένη του, Βασιλική Καλανιώτη, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, κάτω από άκρα μυστικότητα, καθώς δεν γνωρίζαμε από πριν πότε ακριβώς θα πραγματοποιείτο ο γάμος τους.

Ο τραγουδιστής, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, το πρωί της Πέμπτης, 25 Ιανουαρίου και μίλησε μεταξύ άλλων για το ευτυχές αυτό γεγονός στη ζωή τους αλλά και ένα απρόοπτο περιστατικό που συνέβη εκείνη την ημέρα.

Διαβάστε επίσης: Ησαΐας Ματιάμπα - Βασιλική Καλανιώτη: Δείτε το βίντεο από το γάμο τους και το τραγούδι που αφιέρωσε στην Κύπρια σύζυγό του

“Ο γάμος μου αφορά μόνο εμένα, τη σύζυγό μου και τους δικούς μας. Δεν αφορά, ούτε τα κανάλια, ούτε κάποιον δημοσιογράφο, ούτε τον τύπο που είδα αργότερα και τον κατέβασα από τις σκάλες… δεν ήθελα να “ανεβάσω” stories από τον γάμο μου, ούτε τίποτα. Ούτε οι δικοί μου ήθελα να το κάνουν, ασχέτως που κάποιο άτομο έβγαλε κάποια πράγματα στη φόρα, τα οποία δεν ήταν στο χέρι μου! Εννοείται ότι με ενοχλεί κάτι με το οποίο δεν είμαι σύμφωνος και προσπαθώ να δω τις στιγμές μου για μένα και τους ανθρώπους που είναι γύρω μου. Ζούμε σε μία εποχή που όλοι γινόμαστε μαϊντανοί, αλλά εγώ τις προσωπικές μου στιγμές θέλω να τις κρατάω για μένα και, αν θέλω να βγάλω κάτι προς τα έξω, θα το βγάλω”, είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Tags ησαιας ματιαμπα, βασιλικη καλανιωτη, showbiz κύπρος, gossip, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.7260 s (248 Queries.) // Parse time: 1.5810 s // Total time: 5.3070 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X