Η Κύπρια που "έθαψε" την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τις επιδόσεις της στο "Survivor 2"


Η Κύπρια που "έθαψε" την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τις επιδόσεις της στο "Survivor 2"

Δείτε το βίντεο…

Από την ημέρα που μπήκε στο παιχνίδι επιβίωσης όλοι ασχολούνται μαζί της! Βλέπετε δεν είναι μια τυχαία παίκτρια καθώς είναι ένα πρόσωπο που απασχολούσε από πριν τα Μέσα για την προσωπική της ζωή.

Διαβάστε επίσης: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο πρώτο της ατομικό αγώνισμα στο "Survivor 2" [βίντεο]

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία έκανε αισθητή την παρουσία της και στο "Survivor 2" με τους συμπαίκτες της να έχουν ήδη αρχίσει να την σχολιάζουν αρνητικά, ιδιαίτερα η ομάδα των "Μαχητών".

Διαβάστε επίσης: Μείναμε με το στόμα ανοιχτό! Η φωτογραφία από το παρελθόν της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που δείχνει τις μεγάλες αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση

Συγκεκριμένα, η Μελίνα Μεταξά από την Κύπρο μετά το αγώνισμα μίλησε on camera και μεταξύ άλλων είπε: "Η Κωνσταντίνα έδωσε ρεσιτάλ, έκανε μία ατελείωτη διαδρομή, έκανε όσα γιουβαρλάκια, ντολμαδάκια, κεφτεδάκια δεν έχουμε κάνει όλοι μαζί στη ζωή μας νομίζω από την αρχή μέχρι το τέλος… Βουτιές –μπόμπες θα τις έλεγα και έφτασε κακήν κακώς στο τέρμα και δεν ξέρω πως έβαλε και τους στόχους και τράβηξε και τις σημαίες και απλά πήρε τη νίκη. Δε ξέρω τι να πω! Απίστευτο!".

Tags κωνσταντίνα σπυροπούλου, μελινα μεταξα, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, survivor 2, survivor 2018


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3780 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3370 s // Total time: 3.7150 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X