Ο οίκος Dior παρουσιάζει μακιγιάζ για την επίδειξη μόδας Ready-to-Wear


Ο οίκος Dior παρουσιάζει μακιγιάζ για την επίδειξη μόδας Ready-to-Wear

Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018

Για τη συλλογή Ready-to-Wear Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018, ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του μακιγιάζ Dior, δημιούργησε ένα φυσικό look για μακιγιάζ δίνοντας έμφαση  στα μάτια.

"Η συλλογή της Maria Grazia Chiuri αποτίει φόρο τιμής στη Niki de Saint-Phalle, η οποία είχε στενούς δεσμούς με τον Οίκο Dior τις δεκαετίες '60 και '70. Η λαμπερή ομορφιά αυτής της σπουδαίας  καλλιτέχνιδας αποτέλεσε έμπνευση για ένα φρέσκο και μοντέρνο μακιγιάζ. Ήθελα, κατά βάση, να τονίσω τα μάτια με έναν εντελώς αυθόρμητο τρόπο, δίνοντας την εντύπωση ενός νεαρού κοριτσιού που έχει μακιγιαριστεί μόνο του". 

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μάτια
"Τα μάτια είναι πολύ εκφραστικά εδώ" δηλώνει ο Peter Philips. "Ήθελα να τους δώσω μια ελαφριά αίσθηση '60s χωρίς να δημιουργηθεί ένα εντελώς ρετρό αποτέλεσμα. Επέλεξα να τονίσω πολύ τις βλεφαρίδες αφήνοντάς τες σε ένα φυσικό μήκος. Πρώτα, εφάρμοσα μια στρώση Diorshow Maximizer 3D και στη συνέχεια 5 ή 6 γενναιόδωρες στρώσεις Diorshow Pump'n'Volume σε χρώμα μαύρο. Αυτές οι πολύ πυκνές βλεφαρίδες, πάνω και κάτω, ιδιαιτέρως μακιγιαρισμένες, δεν στοχεύουν σε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Μερικές είναι κολλημένες μεταξύ τους, όπως γίνεται όταν μια νεαρή κοπέλα μακιγιάρεται γρήγορα". Προσθέτει: "Για να τονίσω τη νεανική όψη, ζωγράφισα επίσης μια γραμμή με Diorshow Khôl Black Khôl 099 στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου και τόνισα ελαφρώς τα φρύδια με το Diorshow Bold Brow και το Diorshow Brow Styler".

Επιδερμίδα
Ο Peter Philips εξηγεί: "Η επιδερμίδα φαίνεται ομοιόμορφη και φρέσκια χωρίς να είναι ούτε πολύ λαμπερή ούτε πολύ πουδραρισμένη. Πέτυχα αυτή την ισορροπία εφαρμόζοντας ως βάση το Diorskin Forever & ever wear primer. Στη συνέχεια, εφάρμοσα το νέο μέικαπ Dior Forever Undercover, το οποίο χαρίζει ρυθμιζόμενη κάλυψη δείχνοντας πολύ φυσικό. Η νέα αυτή υφή που βασίζεται στο νερό σημαίνει ότι το μέικαπ προσαρμόζεται σε κάθε τύπο δέρματος. Συνέχισα με μερικές διορθωτικές πινελιές με το κονσίλερ Diorskin Undercover και τέλος εφάρμοσα την πούδρα σε σκόνη Diorskin Forever & ever Control σαν ένα ανάλαφρο πέπλο".

Χείλη
"Τα χείλη έχουν φυσική εμφάνιση, καθώς έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα με το Lips Sugar Scrub και στη συνέχεια έχουν τονιστεί ελάχιστα με μία από τις 4 αποχρώσεις του Dior Lip glow που ταιριάζει καλύτερα στον τόνο του δέρματος του κάθε μοντέλου".

Νύχια
Τα νύχια ήταν φυσικά.

Μαλλιά
Δημιουργημένα από τον Guido Palau, τα μαλλιά έδωσαν μια νότα ‘60s. Τούφες τραβήχτηκαν πίσω από το μέτωπο και κρατήθηκαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού με δύο χτενάκια.  Έτσι, τα υπόλοιπα μαλλιά έμειναν ανέμελα και κυματιστά.

Tags dior, makeup, make-up, DIOR SUMMER SPRING 2018, beauty, Ομορφια, Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2259 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2250 s // Total time: 3.4509 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X