Δούκισσα Νομικού: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει φωτογραφηθεί ούτε έχει πάει καλεσμένη σε εκπομπή στην εγκυμοσύνη!


Δούκισσα Νομικού: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει φωτογραφηθεί ούτε έχει πάει καλεσμένη σε εκπομπή στην εγκυμοσύνη!

Αποκαλύπτει πότε επιστρέφει στην τηλεόραση!

Σε περίπου 40 ημέρες, η Δούκισσα Νομικού και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, θα υποδεχθούν στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Η νεαρή παρουσιάστρια και μοντέλο, μέσα από το προσωπικό της blog στο queengr, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν την είδαμε κάπου φέτος τηλεοπτικά και για την επιλογή της να μην κάνει κάποια φωτογράφηση ή τηλεοπτική συνέντευξη ούσα έγκυος.

Διαβάστε επίσης: Δούκισσα Νομικού: Το βίντεο με το μωρό που έστειλε στο σύζυγό της!

Τηλεοπτικά δεν με βλέπετε κάπου γιατί αυτό που συζητούσαμε να κάνουμε με τον ΑΝΤ1 τον Σεπτέμβρη τελικά δεν προχώρησε. Από την άλλη, δεν θα ήθελα να ξεκινήσω κάτι καινούργιο στον έβδομο ή όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης, γιατί δεν θα μπορούσα να το ολοκληρώσω μιας και θα έπρεπε να το σταματήσω άμεσα για να γεννήσω. Δεν έχω δώσει συνεντεύξεις (πέρα από μία στο περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ πριν από δύο μήνες), διότι όλο αυτό που ζω ήθελα να το συνειδητοποιήσω και να το χορτάσω πρώτα εγώ και ο άνθρωπός μου πριν το μοιραστώ με όλους. Και κοίτα να δεις που σε λίγο θα γεννήσω και ακόμη ούτε το έχω συνειδητοποιήσει αλλά ούτε το έχω χορτάσει! Γι’ αυτό επίσης δεν έχω φωτογραφηθεί και δεν έχω πάει σε καμία εκπομπή ως καλεσμένη”, έγραψε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού.

Διαβάστε επίσης: Οι ολόσωμες εικόνες της Δούκισσας Νομικού στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Κατόπιν, κατέληξε λέγοντας: "Θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα, γιατί πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά, τον Σεπτέμβρη θα επιστρέψω και τηλεοπτικά (μην με ρωτάτε πού και πώς, δεν έχω ιδέα ακόμη) αλλά και διαδικτυακά, πιο ανανεωμένη και πιο... μανούλα από ποτέ!"

 

Tags δουκισσα νομικου, δημητρης θεοδωριδης, εγκυμοσύνη, εγκυος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3661 s (280 Queries.) // Parse time: 1.2765 s // Total time: 3.6425 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X