Ανοιξιάτικο look: Arty Stone


Ανοιξιάτικο look: Arty Stone

O οίκος Yves Saint Laurent εμπνέεται από τους πολύτιμους λίθους.

"Η κρυσταλλική καθαρότητα τους και ο ηδονικός ιριδισμός ήταν η αφετηρία για τη δημιουργία του ανοιξιάτικου Look  2013, Arty Stone,  για το οίκο Yves Saint Laurent. Με συγκινεί βαθιά φύση σε όλες τις μορφές της. Παράγει μεγαλειώδη συναισθήματα. Μου προσφέρει μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης, αποκαλύπτοντας τη δύναμη της ζωής, η δύναμη της δημιουργικότητας. Η φύση παρέχει πλούσια χρώματα που μπορώ να παίξω με αυτά. Και είναι μέσα από αυτά τα χρώματα που εκφράζουν τον εαυτό μου. Εντάσεις, αντιθέσεις και συγκρούσεις χρωματικές: κάθε ένωση του χρώματος αφηγείται μια ιστορία, αποκαλύπτει μια στάση, μια ματιά, εκφράζει ένα συναίσθημα. Φως, κίνηση, δόνηση, δύναμη και γοητεία: η γυναίκα Saint Laurent επιβεβαιώνει τον εαυτό μέσα από τα χρώματα. Μαγνητική χρώματα για την άνοιξη του 2013", σημειώνει ο Lloyd Simmonds, ο Make-up artist του Yves Saint Laurent.

Συλλεκτική Παλέτα PURE chromatics - Star products
Μία παλέτα. Τέσσερα χρώματα. Χίλια looks. Η χρωματική αρμονία, σε ένα πακέτο στολίδι.  Συλλαμβάνει την ίδια ένταση του φωτός που διαχέεται στα πρίσματα των πολύτιμων λίθων. Βρέχοντας το βουρτσάκι τα τέσσερα αποστάγματα των ορυκτών, ακτινοβολούν από ενέργεια και ιριδισμό αποτέλεσμα.

Συλλεκτική πούδρα Face Palette - Star products
Η καθιερωμένη πλέον πούδρα του ανοιξιάτικου look του οίκου,  σε ένα πακετάρισμα με μοναδικό design ημιπολύτιμου χρυσού λίθου αντικατοπτρίζει ιδανικά την έμπνευση του Lloyd ενώ ακόμη και η πούδρα στο εσωτερικό έχει ακριβώς το ίδιο εντυπωσιακό μοτίβο.  Χρησιμοποιήστε την για κοψίματα πρόσωπου, ρουζ και γενική πούδρα τονίσεις της απόχρωσης σας!

Rouge pur Couture Verni A Levres
4 μοναδικές αποχρώσεις του ανοιξιάτικου look στα χείλη σας!  Όλη η τεχνολογία μαζεμένη σε ένα τέλειο προϊόν για τα χείλη σας. Gloss και κραγιόν μαζί με ατελείωτη διάρκεια είναι τα χαρακτηριστικά του Rouge pur Couture Verni A Levres.  Οι 4 απίστευτες αποχρώσεις του θα σας ενθουσιάσουν.

Volupte Sheer Candy
Κραγιόν σε 3 αποχρώσεις του ροζ και καφέ και μέντας, συνδυάζουν αρμονικά τις αποχρώσεις των πολύτιμων λίθων του μακιγιάζ. 

Μανικιούρ με χρώμα
Σε κάθε συλλογή ο Yves Saint Laurent μας τρελαίνει με τις super αποχρώσεις των μανικιούρ του. La Couture Laqué σε 2 αποχρώσεις  εμπνευσμένες από τη ορυκτή πέτρας, εντυπωσιάζει την φετινή άνοιξη του 2013. Ασκήστε τη δύναμη της έλξης σας με τα νύχια σας!

Volumizing Effet Faux Cils
Βλεφαρίδες σε μια καταπληκτική απόχρωση του Mineral Green για μια καλοκαιρινή  όλο στυλ εμφάνιση. Τονώστε το βλέμμα και το look σας συνδυάζοντας την μάσκαρα με τις εκπληκτικές σκιές Pure Chromatic και δώστε σε όλους ένα μάθημα ομορφιάς και φινέτσας!

Dessin Du Regard – limited edition
2 fashionable αποχρώσεις του Violet kai Lila είναι η προτάσεις του οίκου YSL για μολύβι ματιών.  Τονίστε τις άκρες στο κάτω βλέφαρο με μοναδικά χρώματα για να μοναδικό look.

Και για να μην ξεχνιόμαστε…
Ολοκληρώστε το look σας με το Τouché Éclat. Τονίστε τα κεντρικά σημεία του προσώπου σας με το μαγικό πινελάκι και κάντε εμφανίσεις σαν σταρ! 

Tags Yves Saint Laurent, arty stone, Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3858 s (228 Queries.) // Parse time: 2.5587 s // Total time: 4.9444 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X