Το Teint Idole Ultra Wear ανανεώνεται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε γυναίκας


Το Teint Idole Ultra Wear ανανεώνεται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε γυναίκας

24 ώρες βέλτιστης άνεσης και αψεγάδιαστης επιδερμίδας χωρίς καμία ανάγκη για ρετουσάρισμα

Κι όμως, όπως έχει αποδείξει από το 1997 το Teint Idole Ultra 24h, στην πραγματικότητα είναι απολύτως εφικτό. Ανεβάζοντας τον πήχη ολοένα και πιο ψηλά, αυτή η εκπληκτική σύνθεση μακράς διάρκειας ήταν η πρώτη που εξασφάλισε κράτημα 14 ωρών, αργότερα 18 ωρών, και στο τέλος μέχρι και 24 ώρες βέλτιστης άνεσης και αψεγάδιαστης επιδερμίδας χωρίς καμία ανάγκη για ρετουσάρισμα.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος του μακιγιάζ έχει αλλάξει σημαντικά. Οι κανόνες που έχει θέσει η νέα γενιά –πάντα σε ετοιμότητα για μια selfie– έχουν μεταβάλει ριζικά το τελετουργικό του μακιγιάζ, ιδίως σε ό,τι αφορά το φον ντε τεν. Ενώ παλιά οι γυναίκες προτιμούσαν το κλασσικό στιλ για την επιδερμίδα τους, σήμερα το φον ντε τεν αποτελεί πλέον ένα εργαλείο προσωπικής έκφρασης, ένα σύμβολο αυτοπεποίθησης για εκείνες που το χρησιμοποιούν σαν τον πιο δυνατό σύμμαχό τους για τη δημιουργία τολμηρών και έντονων look.

Με αφορμή τον εορτασμό των 20ων γενεθλίων του – την ηλικία όπου όλα είναι δυνατά – το Teint Idole Ultra Wear συνεχίζει να αναζητά την τελειότητα, επανεφευρίσκοντας τον εαυτό του για άλλη μια φορά! Το 2017, ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά: το Teint Idole Ultra 24h γίνεται Teint Idole Ultra Wear. Με νέο μπουκάλι, πιο κομψό από ποτέ, η υψηλής κάλυψης σύνθεσή του εμπλουτίζεται με νέες αποχρώσεις, για να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε γυναίκας και να κάνει πιο εύκολη την εφαρμογή ακόμη και των πιο εξειδικευμένων τεχνικών. Τώρα μπορείτε πιο εύκολα από ποτέ να χαρίσετε στην επιδερμίδα σας λαμπερή και βελούδινη όψη – με ανάλαφρη αίσθηση, ομοιόμορφο αποτέλεσμα και αόρατο φινίρισμα – και να προσαρμόσετε το look σας για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ανάλογα με την περίσταση, από το πιο φυσικό μέχρι το πιο μοντέρνο.

Tags lancome, Lancome Teint Idole Ultra Wear, FOUNDATION, beauty, face, makeup, make-up, προσωπο, Μακιγιαζ, Ομορφια, φον ντε τεν


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8666 s (231 Queries.) // Parse time: 1.6411 s // Total time: 4.5077 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X