Το νέο βίντεο του οίκου Miu Miu


Το νέο βίντεο του οίκου Miu Miu

Δείτε το καινούριο φιλμ του διάσημου brand με τίτλο The Door, που υπογράφει η σκηνοθέτις Άβα Ντιβερνέ. Περιγράφει τη δύναμη που κρύβει μέσα της μια γυναίκα όταν καλείται να πάρει μια σημαντική απόφαση η οποία μπορεί να αλλάξει τη ζωή της.

Πρόκειται για το πέμπτο μέρος της σειράς ταινιών μικρού μήκους Woman Tales, που υπογράφουν διάσημες σκηνοθέτιδες από όλο τον κόσμο με πρωτοβουλία του οίκου Miu Miu.

Η κεντρική ιδέα του The Door είναι η ελευθερία. Η πόρτα της εισόδου στο πολυτελές σπίτι της ηρωίδας στην αρχή του φιλμ συμβολίζει το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσουν όλες οι γυναίκες για να φτάσουν στο στόχο τους. «Αρκεί αυτόν το δρόμο να τον διαβούμε χωρίς να κάνουμε απαραίτητα τις σωστές επιλογές, αλλά αυτές που επιθυμεί η καθεμία μας την εκάστοτε στιγμή» λέει η σκηνοθέτιδα Άβα Ντιβερνέ.
Η δημιουργός είναι η πρώτη Αφροαμερικανίδα που τιμήθηκε με το βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Σάντανς το 2012 για την ταινία της Middle in Nowhere.

Οι ταινίες της σειράς Woman Tales επιδιώκουν να σχολιάσουν τη θέση της γυναίκας στο σύγχρονο κοινωνικοπολιτικό πλαίσιο μέσα από ένα όμορφο κινηματογραφικό ταξίδι.
«Κάθε φορά που μια γυναίκα κάνει ένα φιλμ, αυτό ισοδυναμεί από μόνο του με πολιτική πράξη» λέει η Ντιβερνέ, η οποία πήρε τη σκυτάλη από επίσης καταξιωμένες συναδέλφους της, όπως οι Ζόε Κασσαβέτη και Λουκρεσία Μαρτέλ.
Δείτε εδώ το βίντεο:

Tags miu miu, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6052 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2570 s // Total time: 2.8622 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X