7 επώνυμες Ελληνίδες που έχασαν πολλά κιλά!


7 επώνυμες Ελληνίδες που έχασαν πολλά κιλά!

Δείτε το πριν και το μετά τους!

Την ώρα που πολλές γυναίκες προσπαθούν να βελτιώσουν την εικόνα τους με αυστηρές δίαιτες και επεμβάσεις, για να κάνουν καριέρα ή να γίνουν βασίλισσες του Instagram, εμείς θυμηθήκαμε κάποιες Ελληνίδες που ξεχώρισαν μέσω του ταλέντου και της δουλειάς τους. Αγαπάμε λίγο παραπάνω αυτά τα κορίτσια και αυτό διότι κατάφεραν να απαλλαγούν από τα κιλά τους μόνο όταν οι ίδιες το θέλησαν πραγματικά και όχι γιατί τους το επέβαλλε το σύστημα προκειμένου να πετύχουν.

Όπως θα δείτε παρακάτω, όλες τους έχουν κάτι κοινό: είναι το ίδιο όμορφες, με ή χωρίς παραπανίσια κιλά.

Έλντα Πανοπούλου

H Έλντα Πανοπούλου, η θρυλική Χαρούλα από το Ρετιρέ- ένας ρόλος που την έχει στιγματίσει-κατάφερε τα τελευταία χρόνια να χάσει σχεδόν 50 κιλά.

Σοφία Βόσσου

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Happy Day, η Σοφία Βόσσου, αποκάλυψε πως έχασε 30 ολόκληρα κιλά και δηλώνει ευτυχισμένη που το κατάφερε.

Σίσσυ Χρηστίδου

Πριν από λίγα χρόνια, η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε πως ζύγιζε 74 κιλά και είχε αποκαλύψει την διαίτα που ακολούθησε για να χάσει το περιττό βάρος μέσα από το blog της.

Θωμαή Απέργη

Η Θωμαή Απέργη στο παρελθόν έχει μοιραστεί πως όταν ήταν μαθήτρια, ήταν 20 κιλά παραπάνω.

Κατερίνα Ζαρίφη

Είναι από τις γυναίκες με ισχυρή προσωπικότητα που αγαπάνε τον εαυτό τους, όμως παρ΄όλα αυτά η Κατερίνα Ζαρίφη τα τελευταία χρόνια έχει χάσει σημαντικό βάρος και πλέον θεωρείται μία από τις γλυκιές και όμορφες γυναίκες με καμπύλες. Η παρουσιάστρια ακολούθησε μία δίαιτα η οποία την βοήθησε να χάσει 20 κιλά σε 8 μήνες.

Νατάσα Μποφίλιου

Η Νατάσσα Μποφίλιου τα τελευταία δύο χρόνια έχει χάσει αρκετά κιλά. Τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως αυτά ξεπερνούσαν τα 16.

Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε πριν από κάποιους μήνες πως στο Survivor κατάφερε να χάσει 9 κιλά.

Πηγή: instylegr

Tags ελληνίδες, celebrities, κιλά, απωλεια, βαρος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6119 s (228 Queries.) // Parse time: 3.2724 s // Total time: 5.8844 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X