Μικρά tips για να ξεφουσκώσετε σε δύο ημέρες μετά το Πάσχα!


Μικρά tips για να ξεφουσκώσετε σε δύο ημέρες μετά το Πάσχα!

Ακολουθήστε τις συμβουλές!

Όσο και αν λέμε ότι δεν θα φάμε το Πάσχα, τόσο καταπατάμε τις υποσχέσεις μας. Εξάλλου ποιος μπορεί να αντισταθεί στα κουλουράκια, στο τσουρέκι και στις υπόλοιπες παραδοσιακές λιχουδιές; Κανένας φυσικά. Και ενώ το Πάσχα μόλις έφυγε, δυστυχώς δεν έφυγαν μαζί του τα περιττά κιλά. Όσοι λοιπόν φάγατε λίγο παραπάνω ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές, που μεταδίδει το jennygr και θα ξεφουσκώσετε μέσα σε δύο μέρες.

Αυξήστε την κατανάλωση λαχανικών. Προσθέστε στα γεύματά σας σπανάκι, μπρόκολο, χόρτα και θα διαπιστώσετε ότι θα χορταίνετε με λιγότερη ποσότητα φαγητού.

Ξεκινήστε και πάλι τη γυμναστική. Μπορεί να κάνατε ένα μικρό διάλλειμα από την άσκηση, όμως έφτασε η στιγμή να κάψετε τα γλυκά που φάγετε το Πάσχα. Δεν χρειάζεται να αγχωθείτε και να πιέσετε το σώμα σας, αρκεί να μπείτε σε ένα πρόγραμμα και θα επανέλθετε μέσα σε λίγες ημέρες.

Πίνετε πράσινο τσάι. Το πράσινο τσάι είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητές του. Ένα φλιτζάνι πράσινο ή τσάι μέντας θα βοηθήσει το φούσκωμα που μπορεί να νιώθετε μετά το Πάσχα.

Μειώστε τη ζάχαρη. Αν το παρακάνατε με τα πασχαλινά γλυκά, ήρθε η στιγμή να κόψετε για λίγο καιρό τη ζάχαρη. Αν μείνετε χωρίς γλυκά και ζάχαρη για λίγες μέρες το σώμα σας θα ανακάμψει και το βάρος σας θα επανέλθει στα φυσιολογικά του κιλά.

Πίνετε άφθονο νερό. Ο καλύτερος τρόπος για να αποτοξινωθείτε είναι να πίνετε νερό. Κρατήστε ένα μπουκάλι στο γραφείο σας και απολαύστε το όλη την ημέρα. Το δέρμα σας θα βελτιωθεί και τα επίπεδα ενέργειάς σας θα αυξηθούν.

Μειώστε τα επεξεργασμένα τρόφιμα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις επεξεργασμένες τροφές που είναι πλούσιες σε κορεσμένα λιπαρά και ζάχαρη. Καταναλώστε φρούτα, λαχανικά, άπαχο κρέας και ψάρι.

Tags Διατροφή, πασχα, Δίαιτα, συμβουλές


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3623 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2223 s // Total time: 2.5846 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X