Η πρώτη κοινή εμφάνιση του Brad Pitt με τη νέα του σύντροφο


Η πρώτη κοινή εμφάνιση του Brad Pitt με τη νέα του σύντροφο

Καμία ομοιότητα με Aniston και Jolie! Δεν έχει καμία σχέση με την showbiz

Μετά από πολλούς μήνες που περιφερόταν από εκδήλωση σε εκδήλωση σκυθρωπός και λυπημένος, ο Brad Pitt φαίνεται να ξεπερνά επιτέλους τον χωρισμό του με την Angelina Jolie. 

Όπως αποκαλύφθηκε τις περασμένες μέρες, ο διάσημος star έχει γυρίσει νέα σελίδα στην ζωή του. Διεθνή ΜΜΕ τον θέλουν να έχει ξεκινήσει μια καινούργια σχέση, αυτή τη φορά με μια γυναίκα που δεν έχει καμία σχέση με τον λαμπερό κόσμο του Hollywood.

Η 42χρονη Neri Oxman είναι καθηγήτρια στο MIT, αναγνωρισμένη αρχιτέκτονας και βραβευμένη καλλιτέχνιδα. Στο παρελθόν, η Neri Oxman ήταν παντρεμένη με τον Αργεντινό συνθέτη Osvaldo Golijov, με τον οποίο όμως έχουν χωρίσει.

Αν και πολλά ΜΜΕ επιμένουν ότι δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα σχέση, φαίνεται πως η γνωριμία του Brad Pitt με τη γοητευτική καθηγήτρια χρονολογείται τουλάχιστον από το περασμένο φθινόπωρο. Σύμφωνα με το περιοδικό "People", ο Brad Pitt φέρεται να είχε επισκεφθεί το εργαστήρι στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης όπου εργάζεται η Όξμαν και είχε φωτογραφηθεί μάλιστα με αρκετούς από τους σπουδαστές.

Σε μια φωτογραφία που ανέβασε μια Αμερικανίδα φοιτήτρια στο Instagram, ο σταρ ποζάρει με την ίδια και άλλες πέντε σπουδάστριες του MIT. Σε έναν άλλον λογαριασμό στο Instagram ανέβηκε επίσης μια άλλη φωτογραφία που φέρεται να τραβήχτηκε την ίδια μέρα και δείχνει τον Πιτ να ποζάρει δίπλα στην 42χρονη καθηγήτρια. Ωστόσο ο χρήστης που ανέβασε τη φωτογραφία έσπευσε στη συνέχεια να την κατεβάσει, γεγονός που γεννά ορισμένες αμφιβολίες για την αυθεντικότητά της. 

Tags Neri Oxman, Brad Pitt, ζευγαρι, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5378 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3387 s // Total time: 2.8766 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X