Iδέες για το νυφικό χτένισμα


Iδέες για το νυφικό χτένισμα

Το χτένισμα που θα επιλέξεις την ημέρα του γάμου σου πρέπει να σε ομορφαίνει ακόμη περισσότερο και ταυτόχρονα να σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα.

1. Η πριγκίπισσα του Μονακό, Charlene Wittstock, κράτησε καθαρή γραμμή και συνετό hairstyle. Μάζεψε πίσω τα μαλλιά της και τα στερέωσε με ένα πανέμορφο διαμαντένιο κόσμημα.

2. Μπορεί στα 77α Όσκαρ η Gwyneth Paltrow να μην κέρδισε το Χρυσό Αγαλματίδιο, αλλά η εμφάνιση της ήταν θεική. Θύμιζε νύφη χωρίς να σημαίνει πως αυτό είναι αρνητικό. Δοκίμασε  το συγκεκριμένο χτένισμα για την μέρα του γάμου σου, σε συνδυασμό με μεγάλα σκουλαρίκια και βγάλε προς τα έξω την πιο θηλυκή σου πλευρά.

3. Για πιο casual look, μπορείς να κάνεις ένα ελαφρώς ατημέλητο ψαροκόκαλο (όπως έκανε η ηθοποιός Blake Lively). Για να γίνει πιο παιχνιδιάρικο, τύλιξε μέσα στη κοτσίδα λεπτά υφάσματα ή μικρά λουλούδια και υιοθέτησε αμέσως ένα μποέμ στυλ.

4. Η Anne Hathaway φόρεσε ένα υπέροχο Valentino Couture φόρεμα και το συνδύασε με μια ρομαντική στέκα από λουλούδια. Σαν να βγήκε από παραμύθι!

5. Αν επιλέξεις ένα φόρεμα με όγκο στον ώμο, οι hair stylists θα σου πουν να χτενίσεις τα μαλλιά σου πάνω.  Κλέψε το look της Jessica Bel (και το φανταστικό μακιγιάζ της) και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Tags Νυφη, Νυφικο, χτενισμα, Διασημες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7588 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3458 s // Total time: 2.1046 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X