Ελένη Φουρέιρα: Οι πρώτες δηλώσεις της και η αποθέωση που δέχθηκε έξω από το Altice Arena [βίντεο]


Ελένη Φουρέιρα: Οι πρώτες δηλώσεις της και η αποθέωση που δέχθηκε έξω από το Altice Arena [βίντεο]

\"Την ώρα της ψηφοφορίας ήμουν τόσο ευτυχισμένη και έλεγα \'Θεέ μου, δεν το πιστεύω, ή δεύτερη ή πρώτη θα είμαι\' και δεν το πίστευα\"

Μόνο περήφανοι μπορούμε να νιώθουμε με την προσπάθεια της Ελένη Φουρέιρα η οποία χθες βράδυ έκανε το ακατόρθωτο κατορθωτό φέρνοντας το αργυρό στο νησί μου ενώ όλη η Ευρώπη μιλάει για την Κύπρο και την εκπρόσωπο του!

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2018: Η Ελένη Φουρέιρα είναι νικήτρια για εμάς! Ποια χώρα τελικά κέρδισε την πρωτιά;

Διαβάστε επίσης: Ο πατέρας της Ελένης Φουρέιρα μίλησε σε ελληνική εκπομπή!

Ευτυχισμένη, η τραγουδίστρια, την ώρα της εξόδου της από το στάδιο, βρέθηκε μπροστά σε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη καθώς την περίμεναν όλοι οι Έλληνες και Κύπριοι δημοσιογράφοι οι οποίοι και την αποθέωσαν! Κρατώντας στα χέρια της το βραβείο που παρέλαβε από τους σχολιαστές της φετινής Eurovision που της απένειμαν λίγο πριν τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού χθες το βράδυ, η Ελένη εμφανίστηκε πανευτυχής στους δημοσιογράφους, εκδηλώνοντας τη χαρά της για την τόσο καλή θέση που κατέλαβε! "Την ώρα της ψηφοφορίας ήμουν τόσο ευτυχισμένη και έλεγα 'Θεέ μου, δεν το πιστεύω, ή δεύτερη ή πρώτη θα είμαι' και δεν το πίστευα" είπε μεταξύ άλλων η Ελένη, η οποία αν και πολύ κουρασμένη, χαμογελούσε συνεχώς, απολαμβάνοντας τον θρίαμβό της αλλά και το γεγονός ότι αναμετρήθηκε στα ίσα με το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού, το Ισραήλ. Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις της!

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το gossip-tv,gr:

 

Tags Ελένη Φουρέιρα, eurovision 2018, showbiz κύπρος, gossip, διασημοι, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0354 s (251 Queries.) // Parse time: 1.5895 s // Total time: 3.6249 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X