Shine Inside Out: Ένα workshop για την αγάπη που πρέπει να πας


Shine Inside Out: Ένα workshop για την αγάπη που πρέπει να πας

Την Κυριακή 20 Μαΐου στη Λεμεσό το νέο 4ωρο workshop «Shine Inside Out» με τον Relationship Coach & #1 Bestselling συγγραφέα, Νικόλα Ουρανό και τη Make Up Trainer, Ρούλα Δημητριάδου-Τσαλίκη για τη λάμψη, την ομορφιά και την αγάπη, μέσα κι έξω μας.

• Θέλεις να τονώσεις την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου;
• Να μάθεις tips για την εσωτερική αλλά και την εξωτερική σου εμφάνιση και ομορφιά;
• Να εκπαιδευτείς στο πώς να βάζεις όρια και να λες ευκολότερα «όχι» σε ότι σε δυσκολεύει καθημερινά;
• Να γνωρίσεις πώς η εσωτερική αγάπη, εκτίμηση και φροντίδα και η εξωτερική λάμψη σε υποστηρίζουν να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου;
• Θέλεις να παίξεις, να κάνεις ασκήσεις, να περάσεις ευχάριστα και να γνωρίσεις κι άλλους ανθρώπους που θέλουν να πάνε τη ζωή τους στο επόμενο επίπεδο;

Αν η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι θετική..

Τότε πρέπει να πας σε αυτό το workshop που είναι αποκλειστικά για γυναίκες. 

Ο Νικόλας Ουρανός και η Ρούλα Δημητριάδου Τσαλίκη ταξιδεύουν σε 2  σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο. (Λεμεσό, Θεσσαλονίκη)  Εκεί σε ένα μοναδικά δυναμικό 4ωρο σεμινάριο και με τη βοήθεια guest ειδικών-έκπληξη, θα προσφέρουν όλες τις γνώσεις και τα tips για να αναβαθμίσουμε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή μας και να επεκτείνουμε την αγάπη και τη λάμψη του εαυτού μας. Άλλωστε: «Από όλες τις αποφάσεις που παίρνουμε στη ζωή, καμία δεν είναι τόσο σημαντική όσο αυτή που αφορά τον εαυτό μας και έχει να κάνει με το κέντρο της ίδιας μας της ύπαρξης.»

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: www.dothisworkshop.com

Θέσεις Περιορισμένες
Με την αγορά εισιτηρίου η κάθε συμμετέχουσα θα λάβει ως δώρο συμμετοχής την ημέρα του σεμιναρίου, υπογεγραμμένο και με ειδική προσωπική αφιέρωση, το νέο βιβλίο της Τζιλ Δούκα & του Νικόλα Ουρανού "ΕυΖην Τώρα"

Λεμεσός: Crown Plaza Κυριακή 20 Μαΐου 17:00-21:00

Λίγα λόγια για τους συντελεστές:

Ο Νικόλας Ουρανός είναι Relationship Coach και #1 international best selling συγγραφέας του βιβλίου φαινόμενο Αγάπη Τώρα. Υποστηρίζει με την εμπειρία, τις γνώσεις και την πιστοποιημένη εξειδίκευσή του γυναίκες που θέλουν να ζήσουν την ιδανική σχέση με το άλλο τους ολόκληρο. Επίσης, ως ο Course Director του Create Love Relationship Coaching Certification της Global Academy of Coaching, εκπαιδεύει μαζί με εκλεκτούς καθηγητές από όλο τον κόσμο, νέους coaches στις αρχές και στις αξίες του relationship coaching. Εμφανίζεται και αρθρογραφεί στα ελληνικά και στα κυπριακά ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα. Μόλις κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο με τίτλο «Ευ Ζην Τώρα» το οποίο έγινε και αυτό bestseller!


Η Ρούλα Δημητριάδου Τσαλίκη, είναι καταξιωμένη Μake Up Artist τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα. Τα τελευταία 5 χρόνια που ζεί και εργάζεται στην Κύπρο, από τα χέρια της έχουν περάσει οι μεγαλύτερες προσωπικότητες της εγχωρίας αλλά και της διεθνούς showbiz. Έγινε γνωστή μέσω των κυπριακών παραγωγών Μπρούσκο, Δίδυμα Φεγγάρια κλπ., έχει συμμετάσχει στις πιο επιτυχημένες κυπριακές εκπομπές στην beauty ενότητα αυτών, συνεργαζόμενη με μεγάλα brands εταιρειών, δείχνοντας κάθε φορά όλο και κάτι πρωτοποριακό στο μακιγιάζ! Κρύβεται πίσω από τα πιο άρτια make up look στις φωτογραφίσεις καμπανιών κορυφαίων σχεδιαστών της Κύπρου αλλά και από πολλά fashion shows! Διανύει το 18 έτος καταξίωσης στον χώρο της ομορφιάς διατηρώντας το δικό της MAKE UP LAB στην Λευκωσία τα τελευταία  χρόνια, όπου φιλόδοξοι και μελλοντικοί make up artists από Ελλάδα και Κύπρο την εμπιστεύονται, προκειμένου να τους μεταδώσει με τον πιο σωστό τρόπο όλα τα μυστικά και τις γνώσεις που διαθέτει για την μεγαλύτερή της αγάπη που «υπηρετεί» με πάθος, το μακιγιάζ!

Tags νικολας ουρανος, workshop, αγαπη, υγεια, σχεσεις, εαυτος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0214 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4488 s // Total time: 2.4702 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X