Η πρώτη φωτογραφία από την ταινία Saint Laurent


Η πρώτη φωτογραφία από την ταινία Saint Laurent

Δόθηκε στη δημοσιότητα μία λήψη από το νέο φιλμ που βασίζεται στη ζωή του θρυλικού σχεδιαστή Ιβ Σεν Λοράν, τον οποίο υποδύεται ο 27χρονος ηθοποιός και μοντέλο Γκασπάρ Ουλιέλ.

Το σενάριο της ταινίας Saint Laurent επικεντρώνεται στα '60s και '70s, τις χρυσές δεκαετίες για τον οίκο YSL και την ίδια τη μόδα. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μπερνάρ Μπονελό.

Μαζί με τον Γκασπάρ Ουλιέλ εμφανίζονται επίσης η Λεά Σεϊντού στο ρόλο της σχεδιάστριας κοσμημάτων Λουλού ντε λα Φαλές και ο Τζέρεμι Ρενιέ ως Πιερ Μπερζέ, συνεργάτης και σύντροφος του Ιβ Σεν Λοράν.

Η βραβευμένη ενδυματολόγος Αναΐς Ρομάντ έχει αναλάβει τη δημιουργία των κοστουμιών. Μάλιστα, η ίδια έχει λάβει άδεια από την εταιρεία PPR, στην οποία ανήκει σήμερα ο οίκος, να μελετήσει αυθεντικές δημιουργίες του σχεδιαστή.

Όσον αφορά το νεαρό ηθοποιό που θα κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν είναι γνωστός μόνο από τη συμμετοχή του σε ταινίες όπως Hannibal Rising και Ατέλειωτοι Αρραβώνες, αλλά και επειδή ήταν το πρόσωπο της καμπάνιας για το άρωμα Bleu του οίκου Chanel (τη σκηνοθεσία της οποίας είχε κάνει ο Μάρτιν Σκορτσέζε). Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν ότι ο Ουλιέλ δεν ήταν αρκετά έμπειρος για να υποδυθεί το θρυλικό σχεδιαστή, όμως η πρώτη αυτή φωτογραφία δημιουργεί προσδοκίες.
Η ταινία Saint Laurent αναμένεται να βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2013.

Παράλληλα, μια ακόμη κινηματογραφική βιογραφία για τον Ιβ Σεν Λοράν βρίσκεται στα σκαριά, η οποία εστιάζει στη σχέση του ίδιου με το σύντροφό του Μπερζέ και λιγότερο στο έργο του.

Tags ταινια, Saint Laurent, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0231 s // Total time: 0.0234 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X