Το Topshop συνεργάζεται με τη Google


Το Topshop συνεργάζεται με τη Google

Δίνει πρόσβαση στο fashion show του brand.

Tο Topshop λοιπόν θέλοντας να δώσει πρόσβαση στους fans του, ώστε να παρακολουθήσουν το επερχόμενο fashion show του απευθείας, στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, στις 17 Φεβρουαρίου, απευθύνθηκε στη Google και μαζί έκαναν το αδύνατο, δυνατό. Κάνοντας σύνδεση λοιπόν στο Google+ και στην σελίδα του Topshop στον συγκεκριμένο ιστότοπο, θα μπορεί κάθε χρήστης να παρακολουθήσει το show live streaming από κάθε πιθανή οπτική.

Έχουν δημιουργήσει μάλιστα μία ειδική κάμερα που ονομάζεται «Model Cam», την οποία θα φορούν επιλεγμένα μοντέλα, όπως οι Cara Delevingne, Jourdan Dunn και Rosie Tapner, καθ' όλη τη διάρκεια του show ώστε να μπορούν οι χρήστες να αισθανθούν τα συναισθήματα και κατά κάποιο τρόπο να ζήσουν και εκείνοι την ίδια εμπειρία. Φυσικά όλα όσα βλέπουν οι χρήστες θα προβάλλονται και ζωντανά στο χώρο του catwalk από όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Άλλες εφαρμογές που θα έχουν στην διάθεσή τους οι χρήστες είναι η «Road To The Runway», ένα ψηφιακό ημερολόγιο το οποίο θα προσφέρει περαιτέρω διορατικότητα στον κόσμο ενός μοντέλου κατά τη διάρκεια του show, η «Be The Buyer» που θα προσφέρει συμβουλές σταδιοδρομίας σε επίδοξους αγοραστές και θα επιτρέψει τους οπαδούς της μάρκας να δημιουργήσουν το δικό τους moodboard με βάση τη νέα συλλογή και τέλος η «Be The Create», μια online συνομιλία που θα επιτρέψει την πρόσβαση πίσω από τις κάμερες και μέσα στα κεντρικά του Topshop, όπου η ομάδα σχεδιασμού θα απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις πριν από το show.

Έτσι λοιπόν το YouTube κανάλι του Topshop και η Google+ σελίδα θα εκπέμπουν livestream όλο το show από τη στιγμή που οι συντάκτες μόδας και οι VIP επισκέπτες θα φτάσουν στο χώρο.

Δες το βίντεο:
 

Tags Top shop, εβδομαδα μοδας, λονδινο, google


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0075 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0323 s // Total time: 0.0398 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X