“Power of Love”: Δεν θα πιστεύετε ποια παίκτρια αποχώρησε από το παιχνίδι και με ποιον τρόπο!


“Power of Love”: Δεν θα πιστεύετε ποια παίκτρια αποχώρησε από το παιχνίδι και με ποιον τρόπο!

Η ανατροπή που δεν περιμέναμε!

Ανατροπές είχαμε το βράδυ της Παρασκευής, 18 Μαϊου, στο gala επεισόδιο του “Power of Love”, που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, καθώς αυτή τη φορά οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν προς αποχώρηση κάποιον από τη δική τους ομάδα, κάτι που πρώτη φορά συνέβη καθώς μέχρι χθες τα κορίτσια ψήφιζαν προς αποχώρηση κάποιον από την ομάδα των αγοριών και το αντίστροφο όσον αφορά στο σπίτι των αντρών.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση βγήκαν η Λίβαη, η νέα παίκτρια με καταγωγή από το νησί μας και ο Αλέξανδρος. Ωστόσο, οι ανατροπές δεν τελείωσαν, όταν η Μαρία Μπακοδήμου ζήτησε από τους δύο πιο δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας, Πάνο και Στέλλα, το εξής: “Θα σας δώσω μια ευκαιρία… Θα σας δώσω την ευκαιρία να διαλέξετε ποιος θα πάρει τα λεφτά και ποιος θα προστατεύσει το σπίτι. Ένας θα πάρει τα λεφτά και ο άλλος τα προστατεύσει το σπίτι. Θέλω να το χρειάζεστε να κάνετε μια μικρή σύσκεψη, να πάρετε ένα κόκκινο δωμάτιο αν θέλετε και να συζητήσετε πως θέλετε να λειτουργήσετε. Θέλω να σας πω ότι οι ψήφοι σας είναι πολύ κοντά”.

Οι δύο παίκτες αποφάσισαν η Στέλλα να πάρει τα χρήματα και ο Πάνος να είναι εκείνος που θα προστατεύσει το σπίτι του. Ως εκ τούτου αποχώρησε η Λίβαη, μόλις μερικά 24ωρα πριν την είσοδό της στο παιχνίδι. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το zappitgr: 

Tags λιβαη κοκκινου, Power of Love, ΣΙΓΜΑ, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1410 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2504 s // Total time: 2.3914 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X