Telethon 2018: Όλα όσα έγιναν στην δημοσιογραφική διάσκεψη


Telethon 2018: Όλα όσα έγιναν στην δημοσιογραφική διάσκεψη

Ποιοι βρέθηκαν εκεί...

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 22 Μαΐου η δημοσιογραφική διάσκεψη για το Telethon 2018 όπου ανακοινώθηκαν οι μεγάλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Telethon για το 2018.

Αξίζει να αναφέρουμε πως φέτος κλείνουμε 25 χρόνια λειτουργίας του φιλανθρωπικού θεσμού Telethon στην Κύπρο. Το Telethon έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια το σκοπό του, που δεν είναι άλλος από τη στήριξη των συνανθρώπων μας, αυτών που μας έχουν λίγο περισσότερο ανάγκη.

Ο Καθ. Λεωνίδας Φυλακτού, Γενικός Εκτελεστικός Ιατρικός Διευθυντής τόνισε: "Είναι ωραίο το συναίσθημα που νοιώθουμε όλοι εμείς στο Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου και στο Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου, όπου σας έχουμε όλους κοντά μας και γινόμαστε όλοι ένα…. για μια κοινή προσπάθεια…για ένα κοινό σκοπό…για τους ασθενείς…με τους ασθενείς. Η δράση του Telethon είναι ολόχρονη, όπως ολόχρονα βρίσκεται πλάι στους ασθενείς. Το Telethon είναι το μέσο επικοινωνίας μας μαζί σας. Μέσα από τις δραστηριότητές του, ενημερώνει, ευαισθητοποιεί και παράλληλα στηρίζει τους ασθενείς με νευρολογικές  και γενετικές παθήσεις. Η ανταπόκριση σας μεγάλη, η αγάπη σας μεγαλύτερη, τα μηνύματα ανθρωπιάς και συμπαράστασης που λαμβάνουμε πολύ ενθαρρυντικά…. Όλα αυτά μας δίνουν τη δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ένα καλύτερο αύριο στους ασθενείς μας. Το Telethon στηρίζει οικονομικά το Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου με το ετήσιο ποσό των €110.000 για την κάλυψη των ιατρικών αναγκών των μελών του Συνδέσμου, μεταξύ άλλων για την αγορά μηχανημάτων και φαρμάκων, για κλινικές εξετάσεις και επεμβάσεις, καθώς επίσης και για τις κοινωνικές ανάγκες των μελών του Συνδέσμου".

Οι κυριότερες εκδηλώσεις του Telethon για το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς:

  • Τη Πέμπτη 7 Ιουνίου, εθελοντές μας θα διεξάγουν έρανο με κουπόνια των 2 ευρώ, σε δημόσια κτήρια, ιδιωτικούς οργανισμούς και δημόσιους χώρους.
  • Το Σάββατο 9 Ιουνίου θα μεταδοθεί ζωντανά από την Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, η μαραθώνια εκπομπή του Telethon. Η εκπομπή θα λέγεται "Παραδοσιακή Αγκαλιά" και θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο της αγαπημένης εκπομπής "Παραδοσιακή Βραδιά". Το πρόγραμμα θα παρουσιάσουν οι Άντρη Καραντώνη και Αντρέας Δημητρόπουλος. Μέσα από ένα ευχάριστο και  πολύμορφο  πρόγραμμα θα παρουσιάσουμε το φιλανθρωπικό έργο του Telethon καθώς και το έργο του Συνδέσμου Μυοπαθών και του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου.
  • Την ίδια μέρα στις 9 Ιουνίου, εθελοντές μας και κυρίως πρόσκοποι, θα διεξάγουν εράνους σε πολλές υπεραγορές Παγκύπρια.
  • Μια ξεχωριστή βραδιά με άριες στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου, επιφυλάσσει το Telethon για τους λάτρεις της Όπερας.  Τη Τετάρτη 13 Ιουνίου, το Telethon και η Ιταλική Πρεσβεία σας προσκαλούν στο Rossini Gala Opera. Το "Rossini Gala Opera" θα παρουσιάσει η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου και θα περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες άριες του συνθέτη Gioachino Rossini καθώς και άλλες μεγάλες  μουσικές στιγμές της λυρικής όπερας. H Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, υπό τη διεύθυνση του Jens Georg Bachmann θα πλαισιώνεται από τέσσερις καταξιωμένους Ιταλούς τραγουδιστές της Accademia Rossiana di Pasaro, τη σοπράνο Francesca Tassinari, τον βαρύτονο Daniele Antonangeli, τη μετζοσοπράνο Martiniana Antonie και τον τενόρο Pietro Adaini. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:00 με κοκτέιλ και στις 21:00 οι παρευρισκόμενοι θα μεταφερθούν στο αμφιθέατρο όπου θα παρακολουθήσουν το κονσέρτο.

Χορηγοί:

Μεγάλος Χορηγός TELETHON: ΟΠΑΠ Κύπρου

Στηρίζουν το Συγκρότημα ΔΙΑΣ και η τηλεόραση Σίγμα

Χορηγός του Italian Gala Opera: Caramondani Group,
Κύριοι Υποστηρικτές:  Εταιρία ALBOURNE και η Τράπεζα Κύπρου
Χορηγός Catering: Food to Impress και Ghalanos Distributors

Υποστηρικτές: Bizserve, Baker Tilly, Ελληνική Τράπεζα, AHK, CPM, Εταιρία Α/φοι Λανίτη, USB Bank, The Best, ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, PPT Aviation Services, Κεντρική Κυπριακή Τράπεζα, Procopiou Medi Shop, Agathocleous, KPMG, Maschio Prosecco, Οινοποιείο Έζουσα, Ecompay on line payments, Altius, Charalambides-Cristis. 

Άλλοι χορηγοί και υποστηρικτές του Telethon είναι : ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και PPT Aviation Services, COBALT, η Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου CYTA, Κοινοτική Αστυνόμευση Λευκωσίας, Παγκύπριος Σύνδεσμος Εφέδρων Καταδρομέων, Τυπογραφεία Printcο, Εταιρία Albourne, GymPro, MMA Fitness Academy by Ice Man, Τυπογραφεία Κασουλίδης, Hermes Airports, Louis Travel.

Ο Εξοχότατο Πρέσβης της Ιταλίας στην Κύπρο, Andrea Cavallari και ο Λεωνίδας Φυλακτού

Περισσότερες φωτογραφίες στην πιο πάνω gallery...

Tags TELETHON 2018, εκδηλωσεις, κοσμικα, socialite


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2941 s (228 Queries.) // Parse time: 5.6124 s // Total time: 7.9065 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X