Justin Timberlake: «Οι φίλοι μου με εγκατέλειψαν»


Justin Timberlake: «Οι φίλοι μου με εγκατέλειψαν»

Ο νεαρός ποπ σταρ μίλησε στο περιοδικό Rolling Stone για τη φήμη και τα προβλήματα που δημιουργεί στις ανθρώπινες σχέσεις.

Οι θαυμαστές του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ αναμένουν με ανυπομονησία την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ The 20/20 Experience. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ίδιος αποκάλυψε μια ευαίσθητη πλευρά του αναφερόμενος σε πρόσωπα που εξαφανίστηκαν από τη ζωή του. «Όσο μεγαλώνεις, καταλαβαίνεις πως οι άνθρωποι δεν είναι αυτοί ακριβώς που νόμιζες. Πολλοί κοντινοί μου φίλοι χάθηκαν από κοντά μου γιατί θεωρούσαν πως έχω αλλάξει. Σίγουρα δεν είμαι όπως παλιά, αφού τότε δεν χρειαζόταν να ανησυχώ για τους παπαράτσι που τώρα με κυνηγούν. Κατά βάθος όμως παραμένω ίδιος».

Ο διάσημος τραγουδιστής πρόσθεσε επίσης: «Κάποτε ήμουν ένα παιδί που ήθελε μόνο να εκφράσει όλα αυτά που ένιωθε. Τώρα όμως η καθημερινότητά μου κινείται σε τρελούς ρυθμούς και πρέπει να προσαρμοστώ. Δεν θέλω να φανώ αχάριστος, γιατί είμαι ενθουσιασμένος που επανήλθα μουσικά και χαίρομαι κάθε στιγμή. Όσο μεγαλώνεις όμως, όλα γύρω σου αλλάζουν. Έτσι είναι η ζωή».

Ο Τίμπερλεϊκ μίλησε ειδικότερα για το δισκογραφικό του comeback με το νέο του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου, μετά από επτά χρόνια απουσίας. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έτσι κι αλλιώς θα έκανα διάλειμμα. Δεν είμαι από τους καλλιτέχνες που βγάζουν δέκα με δεκαπέντε άλμπουμ στην καριέρα τους. Γράφω συνεχώς τραγούδια, αλλά κάθε νέα μουσική δουλειά είναι ξεχωριστή για μένα. Μέχρι να νιώσω την ανάγκη να τα δώσω στη δημοσιότητα, τα κρατάω μόνο για τον εαυτό μου».

Φωτογράφηση: Splash News/www.iml.gr

Tags Justin Timberlake


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7557 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2625 s // Total time: 3.0183 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X