Αυτό το προϊόν από την Vichy δεν θα απουσιάζει από κανένα καλοκαιρινό νεσεσέρ!


Αυτό το προϊόν από την Vichy δεν θα απουσιάζει από κανένα καλοκαιρινό νεσεσέρ!

Τα νέα προϊόντα Ideal Soleil Solar Protective Water είναι ότι χρειάζεστε!

Το 2018, τα δεδομένα αλλάζουν με μια νέα γενιά προϊόντων, Ideal Soleil Solar Protective Water που είναι ιδανικά για όσους και όσες θέλουν να νοιώθουν την επιδερμίδα τους σχεδόν γυμνή κάτω από τον ήλιο.
Αξίζει να αναφέρουμε πως τα αντηλιακά νερά προστασίας με SPF 30 προστατεύουν το ίδιο με μια κλασική κρέμα αντίστοιχου δείκτη. Το μυστικό τους; Οι δύο φάσεις της σύνθεσής τους, που αναμειγνύονται ακριβώς πριν από την εφαρμογή.

Μια υπέροχη αναλογία "ελαιώδους" και "υδατικής" φάσης στη σύνθεση προσφέρει άψογο και αόρατο αποτέλεσμα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανακινήσεις δυνατά το μπουκάλι, ώστε οι δύο φάσεις να αναμειχθούν δημιουργώντας μια υφή απίστευτα ανάλαφρη, υπέροχα δροσερή, και εξαιρετικά αποτελεσματική. Χάρη στην ειδική αντλία του μπουκαλιού που διαχέει 1.000.000 σταγόνες σε κάθε εφαρμογή, δηλαδή 17 φορές περισσότερο από ένα κλασικό σπρέι, η σύνθεση παραμένει λεπτόρρευστη, αέρινη, και εντελώς διάφανη. Και, το πιο σημαντικό, τα φίλτρα διαχέονται ομοιόμορφα στην επιδερμίδα, για βέλτιστη προστασία.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ: Απορροφώνται άμεσα από την επιδερμίδα, έχουν εντελώς αόρατο αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα την αφήνουν υπέροχα ενυδατωμένη.

ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΝΕΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ SPF 30 ΓΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
Εμπεριέχει, στην υδατική του φάση υαλουρονικό οξύ, το οποίο ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΝΕΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ SPF 30 ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ
Το φυτικής προέλευσης β-καροτένιο που περιέχει, χάρη στις φυσικές χρωστικές, βελτιώνει την ομοιομορφία της επιδερμίδας. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με ένα σύμπλοκο που ενισχύει και βελτιστοποιεί το μαύρισμα, χωρίς ουσίες αυτομαυρίσματος.

ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΝΕΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ SPF 30 ΜΕ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ
Χάρη στις πολυφαινόλες μύρτιλου που περιέχει χαρίζει αντιοξειδωτική δράση.

Η σειρά περιέχει το σύστημα φίλτρων ευρέως φάσματος ενάντια στις ακτίνες UVB, UVA, και τις μακρές UVA το οποίο υπάρχει σε όλα τα προϊόντα της σειράς Ideal Soleil.

Tags αντηλιακο νερο, αντηλιακο, Ομορφια, προσωπο, SUNCARE, beauty, face, vichy, ideal soleil eau solar protective water, vichy ideal soleil eau solar protective water


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1335 s (249 Queries.) // Parse time: 0.6140 s // Total time: 2.7476 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X