Διαγωνισμός: Κέρδισε 5 διπλές προσκλήσεις για τα Super Music Awards 2018


Διαγωνισμός: Κέρδισε 5 διπλές προσκλήσεις για τα Super Music Awards 2018

Το μεγαλύτερο μουσικό event της χρονιάς πλησιάζει και μπορείς κι εσύ να βρεθείς εκεί! Μάθε πως!

Η φετινή απονομή των SUPER MUSIC AWARDS with Pringles, θα διεξαχθεί στις 19 Ιουνίου 2018 στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου, στην Λευκωσία. Το πιο αναμενόμενο μουσικό event της χρονιάς, θα περιλαμβάνει εντυπωσιακά shows από 20 σούπερ live acts που θα τραγουδήσουν επί σκηνής τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Τα  Μουσικά Βραβεία της Κύπρου όπως καθιερώνονται σαν θεσμός,  δίδονται από το κοινό της Κύπρου και τους ακροατές του SUPER FM, στους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες της χρονιάς. Τα SMA 2018 with Pringles, που θεωρούνται η μεγάλη γιορτή της μουσικής, απονέμονται έπειτα από μεγάλη ηλεκτρονική ψηφοφορία στο διαδίκτυο, η οποία ήταν ανοικτή σε όλους και στην οποία ψήφισαν μαζικά πολλές χιλιάδες.

Το κοινό ψήφισε τους αγαπημένους του καλλιτέχνες σε 12 κατηγορίες ανάμεσα στις οποίες και η επετειακή κατηγορία «Καλλιτέχνης της 20ετίας SUPER».

Η Madame Figaro Cyprus σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς εκεί με κάποιον φίλο ή φίλη σου και να περάσεις, τι άλλο, Super!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
1. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό της Madame Figaro Cyprus θα συμμετάσχουν σε κλήρωση που θα γίνει στα γραφεία του περιοδικού στον Εκδοτικό Οίκο Δία, στην Λεωφόρο Άντη Χατζηκωστή και γωνία Λεωφόρου Αρχαγγέλου 31, 2057 Στρόβολος, Λευκωσία.

2. Οι συμμετέχοντες, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μετά από κλήρωση μια από τις πέντε διπλές προσκλήσεις για τα Super Music Awards. Για κάθε έναν από τους τυχερούς, θα αναδειχθούν και αναπληρωματικοί.

3. Τα δώρα των νικητών είναι προσωπικά και αμεταβίβαστα και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.

4. Νόμιμοι φόροι επί των δώρων, τέλη, κρατήσεις, δαπάνες για τη μεταφορά των τυχερών στα ξενοδοχεία και αεροδρόμια, καθώς και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη απαιτείται για τη λήψη των δώρων, βαρύνουν τους τυχερούς.

5. Το περιοδικό ή/και οι διοργανωτές, ουδεμία ευθύνη φέρουν για οποιοδήποτε πραγματικό ή νομικό ελάττωμα τυχόν παρουσιάσουν τα δώρα (συμπεριλαμβανομένης της αναβολή της ημερομηνίας της εκδήλωσης), καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στους τυχερούς από τη χρήση των δώρων.

6. Τα ονόματα των τυχερών θα δημοσιευτούν στο Facebook του περιοδικού στις 13 Ιουνίου 2018.

7. Για την παραλαβή των δώρων οι τυχεροί θα πρέπει να προσέλθουν μέχρι 15 Ιουνίου 2018 στα γραφεία του Εκδοτικού Οίκου Δία και μετά από επίδειξη της ταυτότητάς τους, να πάρουν βεβαίωση περί της νίκης τους. Τυχεροί του διαγωνισμού που βραδύνουν και/ή δεν προσέρχονται μέχρι την προκαθορισμένη ημερομηνία στα γραφεία του Εκδοτικού Οίκου Δία για να παραλάβουν βεβαίωση περί της νίκης τους και/ή το δώρο τους, τότε αυτομάτως και χωρίς άλλη προειδοποίηση θα διαγράφονται από τη λίστα των τυχερών και το δώρο τους θα περιέρχεται στον αντίστοιχα αναπληρωματικό τυχερό.

8. Η συμμετοχή κάθε αναγνώστη στο διαγωνισμό και η γνωστοποίηση των στοιχείων του στο περιοδικό και/ή διοργανωτές αποτελεί ρητή συγκατάθεσή του για τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων του από το περιοδικό και/ή τους διοργανωτές. Η συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων θα περιορίζεται για τους σκοπούς της διεξαγωγής του διαγωνισμού και θα είναι σύμφωνη με την κυπριακή νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την προστασία των δεδομένων 2016/679. 

9. Το περιοδικό και/ή διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να ανακαλέσουν το διαγωνισμό, να τροποποιήσουν τους όρους του και να συντομεύσουν ή να παρατείνουν τη διάρκεια του με ανακοίνωση που θα δημοσιευθεί στην σελίδα του περιοδικού στο Facebook.

10. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να γνωρίζουν τους όρους και την προκήρυξη του διαγωνισμού και να τους αποδέχονται ανεπιφύλακτα. Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι το περιοδικό θα επικοινωνήσει μαζί τους για την παραλαβή των προσκλήσεων και μόνο. 

11. Ο διαγωνισμός αρχίζει στις 08/06/2018, 00:01, και τελειώνει στις 12/06/2018, 23:59.

Tags sma2018, SUPER MUSIC AWARDS, προσκλήσεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2067 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3946 s // Total time: 2.6013 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X