Συμμετέχοντες στο “Telethon – Παραδοσιακή Αγκαλιά” μοιράζονται μαζί μας τα συναισθήματά τους!


Συμμετέχοντες στο “Telethon – Παραδοσιακή Αγκαλιά” μοιράζονται μαζί μας τα συναισθήματά τους!

Δείτε τι μας είπαν για τη συμμετοχή τους!

Απόψε το βράδυ, στις 21:15 στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, θα πραγματοποιηθεί το “Telethon – Παραδοσιακή Αγκαλιά” με παρουσιαστές τον Ανδρέα Δημητρόπουλο και την Άντρη Καραντώνη.

Πλειάδα επωνύμων θα δώσουν το παρών τους σε αυτή τη φιλανθρωπικού περιεχομένου εκπομπή. Κάποιοι εξ αυτών μίλησαν στο ilovestylecom για τα συναισθήματα που τους πλημμυρίζουν λαμβάνοντας μέρος σε ένα τέτοιο θεσμό.

Διαβάστε επίσης: Χριστιάνα Αριστοτέλους – Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Που θα συνυπάρξουν τηλεοπτικά και με ποιον τρόπο;

Άθως Αντωνίου

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάπου τυχαία στο δρόμο, στη δουλειά, σε μια βόλτα, συναντάμε ανθρώπους με νευρολογικά προβλήματα. Στιγμιαία όλους μας, μας αγγίζει η συγκεκριμένη εικόνα, αλλά με το που στρέψουμε το βλέμμα μας απ' την άλλη, και πάλι ξεχνάμε κι αδιαφορούμε. Σκεπτόμενοι τα διάφορα "προβλήματα" που μπορεί ο καθένας μας να έχει, όντες βουτηγμένοι στο άγχος και στη πίεση που μπορεί να επηρεάζει την καθημερινότητα μας, δυστυχώς δε βλέπουμε πέραν απ' τους εαυτούς μας. Ξεχνάμε πως είμαστε άνθρωποι. Ξεχνάμε πως δίπλα μας, υπάρχουν άτομα που έχουν ανάγκη ένα μας χαμόγελο, μια αγκαλιά, μια τρυφερή κουβέντα, μια βοήθεια. Να νοιώσουν πως είμαστε εκεί. Δίπλα τους. Πλάι τους. Μαζί τους.  Κι όχι μόνο στα λόγια... Οι πράξεις είναι που μετράνε.

Είναι μεγάλη λοιπόν η χαρά μου, που συμμετέχω στο “Telethon 2018” κι έχω την ευκαιρία να προσφέρω κι εγώ με τη σειρά μου σε μια τέτοια μεγάλη προσπάθεια οικονομικής στήριξης των συνανθρώπων μας. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε την οποία ασθένεια, να μας χτυπήσει την πόρτα για να μοιραστούμε πραγματικά. Ας ενωθούμε όλοι κι ας στηρίξουμε τον ιερό αυτό σκοπό.

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

Είμαι ένας άνθρωπος που στηρίζω πάντα τέτοιες ενέργειες και βρίσκομαι πάντα σε τέτοιες διοργανώσεις. Πιστεύω πως όλοι μας πρέπει να είμαστε δίπλα και να στηρίζουμε τέτοιου είδους ενέργειες.

Κλέλια Γιασεμίδου

Εθελοντισμός είναι η ανιδιοτελής πράξη που μέσα από αυτήν, εκείνος που την κάνει, δεν προσδοκά ανταλλάγματα παρά μόνο τη χαρά της προσφοράς. Έτσι και εγώ θα βάλω το μικρό μου λιθαράκι σε όλο αυτό που ονομάζεται “TELETHON” με τη μόνη προσδοκία να μαζευτεί ένα σεβαστό ποσό για τη στήριξη του συνανθρώπου μας.

Κατερίνα Μηλιώτη

Ευχαριστώ το Σίγμα για την ευκαιρία που μου δίνει να συμμετέχω κι εγώ σ' αυτόν τον ιερό σκοπό, και να βάλω έστω ένα μικρό λιθαράκι σ' αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Το Σάββατο, ενώνουμε με τον κόσμο τα χέρια, για μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης και προσφοράς.

Κωνσταντίνος Τσιολής

Το μόνο που μπορώ να νιώσω είναι χαρά που με την συμμετοχή μου θα δώσω και εγώ το στίγμα μου για αυτό τον σκοπό.

Θανάσης Δρακόπουλος

Επειδή, το επάγγελμά μου ως ηθοποιός έχει να κάνει με δόσιμο ψυχής, είμαστε ταγμένοι να προσφέρουμε με τον τρόπο μας, σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το άγγιγμα ψυχής! Γιατί στο “Telethon”αγγίζουμε ψυχές.

Πέτρος Αθανασίου

Επέτρεψε μου να χρησιμοποιήσω τα λόγια της Μητέρας Τερέζας: “Και εμείς οι ίδιοι αισθανόμαστε πως αυτό που κάνουμε είναι σταγόνα στον ωκεανό. Αλλά ο ωκεανός θα ήταν μικρότερος αν έλειπε αυτή η σταγόνα”.

Tags TELETHON 2018, παραδοσιακη αγκαλια, ΣΙΓΜΑ, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9861 s (229 Queries.) // Parse time: 1.7737 s // Total time: 4.7598 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X