5+ 2 πράγματα που επηρεάζουν την σεξουαλική ζωή των ζευγαριών!


5+ 2 πράγματα που επηρεάζουν την σεξουαλική ζωή των ζευγαριών!

Διαβάστε αναλυτικά

Η σεξουαλική ζωή σε μια σχέση είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες για τη επιτυχία και διάρκεια μιας σχέσης. Ωστόσο πολλά πράγματα μπορούν να επηρεάσουν την επιθυμία για ερωτική επαφή και κατά συνέπεια να καταστρέψουν μια σχέση

Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε τους σημαντικότερους παράγοντες:

Το στρες
Μόλις ξεκινήσετε να έχετε τον έλεγχο του άγχους σας θα βελτιωθεί αρκετά και η σεξουαλική σας ζωή. Βρείτε εναλλακτικές έτσι ώστε να χαλαρώνετε και θα νιώσετε τη λίμπιντό σας να αυξάνεται.

Η επικοινωνία
Η επικοινωνία μπορεί να θεωρηθεί ίσως ο σημαντικότερος παράγοντας για τη διατήρηση μιας υγιούς σεξουαλικής ζωής. Οι ερωτικές σχέσεις σε συνδυασμό με την καλή επικοινωνία ισοδυναμούν με υψηλή σεξουαλική ικανοποίηση. Εάν εκφράζετε τις επιθυμίες σας και τις προτιμήσεις στο κρεβάτι τότε το σεξ γίνεται καλύτερο. 

Διαβάστε επίσης: Σε ποια ηλικία άντρες και γυναίκες φτάνουν στην κορύφωση της σεξουαλικής τους ζωής!

Η αυτοεκτίμηση

Εάν δεν νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας τότε το αποτέλεσμα είναι να μην απολαμβάνετε τόσο το σεξ. Εάν όμως έχετε υψηλή αυτοεκτίμηση τότε η λίμπιντό σας είναι ανεβασμένη. Η ανασφάλεια μειώνει τα περιθώρια απόλαυσης.

Η ηλικία
Η ηλικία φαίνεται μέσα από μελέτες ότι επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή. Καθώς μεγαλώνουμε η όρεξη για σεξ είναι μειωμένη. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί με το πέρασμα των χρόνων έρχονται και τα προβλήματα υγείας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αφήνουμε στην άκρη το σεξ.

Η εμπιστοσύνη
Πρέπει να απελευθερωθείτε, να έχετε εμπιστοσύνη στο σύντροφό σας και να είστε ανοιχτοί σε όποιες νέες στάσεις στο σεξ μπορεί να προτείνει. Η εμπιστοσύνη ανάμεσα στο ζευγάρι έχει ως αποτέλεσμα την επίτευξη της μέγιστης ικανοποίησης κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. 

Διαβάστε επίσης: 4 tips για το πρώτο ραντεβού!

Οικονομική κατάσταση
Η κοινωνικοοικονομική κατάσταση του ζευγαριού έχει μεγάλη σημασία όταν πρόκειται για τη σεξουαλική του ζωή. Έρευνες έδειξαν ότι ένας μορφωμένος άνθρωπος με καλό βιοτικό επίπεδο απολαμβάνει καλύτερη σεξουαλική ζωή από έναν άνθρωπο με χαμηλότερη κοινωνικοοικονομική θέση

Η σεξουαλική ενοχή
Εάν ένας άνθρωπος νιώθει συνέχεια ενοχές τότε το ποσοστό της σεξουαλικής ικανοποίησης θα είναι χαμηλό.
 

Tags ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ, σεξ, σχεσεις, ζευγαρια, συμβουλές, health, relationship, sex


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3363 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3909 s // Total time: 2.7272 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X