Άριες του Rossini στο Προεδρικό Μέγαρο


Άριες του Rossini στο Προεδρικό Μέγαρο

Συναυλία για το TELETHON με τη συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 13 Ιουνίου στο Προεδρικό Μέγαρο, η μεγάλη συναυλία του TELETHON, Rossini Gala Opera. Η εκδήλωση  διοργανώθηκε με την στήριξη και συνεργασία της Ιταλικής Πρεσβείας στην Κύπρο. Το κονσέρτο παρουσίασε η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Jens Georg Bachmann, πλαισιωμένη από τέσσερις μεγάλους Ιταλούς σολίστ της Accademia Rossiana di Pasaro.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με κοκτέιλ στους κήπους του μεγάρου, και στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι μεταφέρθηκαν στο αμφιθέατρο για να απολαύσουν το κονσέρτο.

Διαβάστε επίσης: Βρεθήκαμε στο Προεδρικό στη συναυλία για το Telethon με τη συμμετοχή της συμφωνικής ορχήστρας Κύπρου [εικόνες]

Στη σύντομη ομιλία του ο Γενικός Εκτελεστικός Ιατρικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, Καθηγητής Λεωνίδας Φυλακτού,  ευχαρίστησε τους συνεργάτες και χορηγούς της εκδήλωσης αλλά και όλους τους εθελοντές ακόμα και το κοινό που συνεισφέρει στον φιλανθρωπικό αυτό θεσμό.

"TELETHON σημαίνει βοηθώ τους συνανθρώπους μου!.... Και οι εισφορές στο TELETHON καταλήγουν εκεί όπου πρέπει και όπως πρέπει", τόνισε, και ανέφερε ακόμα, "25 χρόνια μετά το πρώτο TELETHON, και η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πρόοδος! Από το πρώτο TELETHON το 1994 μέχρι σήμερα όλο και περισσότεροι ασθενείς ζουν μια καλύτερη ζωή".

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ανέφερε στην ομιλία του ότι το ΤΕLΕΤΗΟΝ, έχει καταστεί ένας από τους πιο σημαντικούς θεσμούς εθελοντικής δράσης και αλληλεγγύης στη χώρα μας. Ανάφερε επίσης ότι στο πλαίσιο της πολιτικής της κυβέρνησης για ανάπτυξη του τομέα της έρευνας και καινοτομίας, θα δημιουργηθεί ένα νέο ερευνητικό κέντρο, συνολικού κόστους €40 εκ., με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και την εγγύηση και οικονομική αρωγή της κυβέρνησης. 

Στη συνέχεια το κοινό απόλαυσε τις ερμηνείες των τεσσάρων Ιταλών ερμηνευτών,  τη σοπράνο Francesca Tassinari, τον βαρύτονο Daniele Antonangeli, τη μετζοσοπράνο Martiniana Antonie και τον τενόρο Pietro Adaini, αλλά και τριών άλλων Kύπριων ερμηνευτών, τους, Σταύρο Μάντη, Zaroui Barkhoudarian και Γιώργου Ιωάννου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κυρίου Νίκου Αναστασιάδη και της πρώτης κυρίας  Άντρης Αναστασιάδη.

Τα έσοδα της εκδήλωσης για το TELETHON αναμένεται να ξεπεράσουν τις 20000 ευρώ.

Μεγάλος Χορηγός TELETHON:   ΟΠΑΠ Κύπρου

Χορηγός Εκδήλωσης: Caramondani Group
Κύριοι Υποστηρικτές:  Εταιρία ALBOURNE και η Τράπεζα Κύπρου
Χορηγός Catering: Food to Impress και Ghalanos Distributors

Υποστηρικτές:  Bizserve, Baker Tilly, Ελληνική Τράπεζα, AHK, CPM, Εταιρία Α/φοι Λανίτη, USB Bank, The Best, ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, PPT Aviation Services, Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, Procopiou Medi Shop, Agathocleous, KPMG, Maschio Prosecco, Οινοποιείο Έζουσα, Ecompay on line payments, Altius Hotel, Charalambides-Cristis. 
 

Tags TELETHON 2018, προεδρικό, συμφωνικη ορχηστρα κυπρου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.5767 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3626 s // Total time: 3.9393 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X