Είναι οριστικό! Αυτή η χώρα θα διεξάγει την Eurovision 2019!


Είναι οριστικό! Αυτή η χώρα θα διεξάγει την Eurovision 2019!

Το επιβεβαίωσε η EBU

Σύμφωνα με το Εurovisionworld.com, μετά από πολλές συζητήσεις και εικασίες, η EBU ανακοίνωσε τελικά ότι ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision για το 2019 θα διεξαχθεί στη φετινή νικήτρια χώρα, το Ισραήλ.

Το μόνο που απομένει τώρα είναι να ολοκληρωθούν και οι διαδικασίες που αφορούν την επιλογή της πόλης όπου θα φιλοξενηθεί το θεσμό.

Οπότε ο διαγωνισμός, δεν θα γίνει στην Αυστρία... ούτε στη Γερμανία... ούτε στη Σουηδία και σίγουρα δεν θα επιστρέψει στην Πορτογαλία.

Μέσω της επίσημης σελίδας του Facebook, η EBU ανακοίνωσε επίσημα ότι όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την Eurovision 2019 θα πρέπει να ταξιδέψουν στο Ισραήλ.

Στη δήλωση, αναφέρεται ότι πραγματοποιήθηκε αρχικάστη Γενεύη συνάντηση μεταξύ του ισραηλινού καναλιού (KAN, IPBC), του πορτογαλικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα (RTP), της ευρωπαϊκής ένωσης ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών (EBU) και του Reference Group για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2019.

Σήμερα, τέσσερις πόλεις εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τη διοργάνωση του διαγωνισμού: Ιερουσαλήμ, Τελ Αβίβ, Ελάτ και Χάιφα. Μάλιστα, πραγματοποιείται και γκάλοπ, σχετικά με την πόλη που επιθυμεί το κοινό για τη διεξαγωγή της Eurovision, με το Τελ Αβίβ να προηγείται στις προτιμήσεις του κοινού, με ποσοστό 63%.

Με πληροφορίες από το https://eurovisionworldcom

Πηγή: timeoutcyprus

Tags Ισραηλ, Eurovision 2019, showbiz κύπρος, gossip, ebu


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3792 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3684 s // Total time: 2.7476 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X