Αυτός είναι ο κανόνας που ακολουθούν οι fashion editors στις εκπτώσεις


Αυτός είναι ο κανόνας που ακολουθούν οι fashion editors στις εκπτώσεις

Διαβάστε αναλυτικά…

Για τους απανταχού fashion lovers η καλύτερη περίοδος του χρόνου είναι αυτή των εκπτώσεων. Αυτή δηλαδή που μόλις ξεκίνησε! Πριν όμως κάνετε την εξόρμηση σας στα μαγαζιά κάλο είναι να γνωρίζεται και τον νούμερο ένα κανόνα που ακολουθούν fashion editors και fashion girls στις εκπτώσεις, ίσως θελήσετε να τον ακολουθήσετε.

Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά το ότι οι εκπτώσεις δεν είναι για να ψωνίσει κάνεις πολλά ρούχα σε εξευτελιστικές τιμές. Αυτή η περίοδος είναι η κατάλληλη για να επενδύσει κανείς σε μια τσάντα ή σε ένα ακριβό ζευγάρι παπούτσια ή σε ένα διαχρονικό κομμάτι για την γκαρνταρόμπα του.

Αν σκοπεύετε να ακολουθήσετε αυτό τον κανόνα, στο internet θα βρείτε καλύτερες προσφορές και θα έχετε μεγαλύτερη πιθανότητα να πέτυχετε το νούμερο σας. Κάντε εγγραφή στα newsletter γνωστών e-shop όπως net-a-porter και farfetch ώστε να λαμβάνετε άμεσα ενημερώσεις για τις εκπτώσεις.

Οι εκπτώσεις στα e-shops μπορεί να φτάσουν και το 70% και αρκετές φορές μάλιστα αν είστε μέλη θα έχετε πρόσβαση στις εκπτώσεις τους νωρίτερα από άλλους χρήστες.
 

Tags sales, εκπτώσεις, μόδα, στυλ, fashion, style


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3712 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4576 s // Total time: 2.8288 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X