Αυτές είναι οι 9 καλύτερες ταβέρνες της Κύπρου


Αυτές είναι οι 9 καλύτερες ταβέρνες της Κύπρου

Οι κορυφαίες κυπριακές ταβέρνες για τη σεζόν 2017-2018 φιγουράρουν στην κατηγορία Καλύτερη Ταβέρνα στα Eating Awards 2018 

Η πιο δημοφιλής κατηγορία του θεσμού των Time Out Eating Awards είναι αυτή της Καλύτερης Ταβέρνας που συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον των αναγνωστών μας.

Φέτος, 9 παραδοσιακές ταβέρνες με πολλές διαφορές και ομοιότητες μεταξύ τους φιγουράρουν επάξια στην κατηγορία αυτή.

Ποια θα είναι άραγε φέτος η ταβέρνα της χρονιάς;

1. Βλάχος Ορόκλινη, επ. Λάρνακας

Ο ατελείωτος μεζές του μαγαζιού, η ζεστασιά του ολοκαίνουργιου εστιατορίου, αλλά και η συνεχής παρουσία στο χώρο όλης της οικογένειας, που θα φροντίσει σε κάθε σου επίσκεψη να νιώθεις σαν να τρως στο δικό τους σπίτι, έχουν κάνει την ταβέρνα ξακουστή κι αγαπημένη. Τα 25 και πλέον χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εστίασης λένε πολλά! Η απίστευτα μεγάλη ποικιλία μεζέδων, τα εποχιακά μεζεκλίκια και πιάτα ημέρας, αλλά κυρίως οι ιδιαίτερα λογικές τιμές της ταβέρνας, μαζί με την ατμόσφαιρα του χώρου που είναι τόσο φιλική και τόσο φιλόξενη, και με τους ιδιοκτήτες να δίνουν την ψυχή τους κυριολεκτικά, σε κάνουν να νιώθεις υπέροχα! Κλείσε τραπεζάκι στους όμορφα διακοσμημένους, εσωτερικούς της χώρους -που διαθέτουν στοιχεία παραδοσιακά, θυμίζοντας ταβέρνα ενός χωριού-, είτε στους εξωτερικούς της χώρους, με οροφές που μετακινούνται για να απολαύσεις το δείπνο σου κάτω από τον έναστρο ουρανό.
(24644244) Καντάρας 10, δρόμος Λάρνακας-Δεκέλειας. Δ-Κ 18.00-24.00. Ανοιχτοί και Κυριακές μεσημέρια.

2. Charcoal Grill Λεμεσός

Ένας απλός χώρος, με όλα τα είδη σχάρας στη Λεμεσό. Εδώ θα φας πετυχημένους μεζέδες στα κάρβουνα από την τοπική κουζίνα, καλοψημένη γουρουνιά, μεγάλες μερίδες. Τα κρέατα είναι πάντα φρέσκα από το δικό τους κρεοπωλείο, κάθε μέρα διαφορετικό πιάτο με όσπρια. Καλή, φιλική εξυπηρέτηση, ικανοποιητική κάβα κρασιών.
(25589397) Τζον Κένεντι, Εναέριος, Λεμεσός. Δ-Κ 12.00-14.00, 19.00-23.30.

3. Δημιουργική Ταβέρνα Το ΠατρικόνΤερσεφάνου, επ. Λάρνακας

Μία ανακάλυψη του Time Out για την οποία είμαστε πολύ περήφανοι. Ένα παραδοσιακό ταβερνάκι στο χωριό Τερσεφάνου της επαρχίας Λάρνακας κέρδισε επάξια και φέτος μία θέση ανάμεσα στις καλύτερες ταβέρνες της σεζόν. Η Δημιουργική Ταβέρνα Το Πατρικόν ήταν η περσινή νικήτρια αυτή της κατηγορίας και φιγουράρει και φέτος ανάμεσα στα φαβορί. Η κίνηση τριών αδελφιών, του σεφ Κυριακού, του Σταύρου και της Ευανθίας, να μετατρέψουν ένα μέρος του πατρικού τους σπιτιού σε ταβέρνα, φάνηκε να είναι μια σπουδαία κίνηση. Πιο σπουδαία και άξια επαίνου και η δημιουργική πνοή που έχει δοθεί σε κάθε ένα μεζεδάκι του ιδανικού και για vegs & vegans, μεζέ, με τη μεγάλη έμφαση να δίνεται στα κυπριακά παραδοσιακά προϊόντα, στα εποχιακά δώρα της φύσης, αλλά και στη φρεσκάδα των πρώτων υλών.
(24424831) Αρχ. Μακαρίου Γ΄, Τερσεφάνου, Λάρνακα. Πεμ-Σαβ 19.00-23.00 & Κυρ 13.00-15.30 & 19.30-23.00. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags ταβέρνες, food news, καλυτερεσ ταβερνες, eating awards 2018, φαγητο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0049 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0382 s // Total time: 0.0431 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X