Αυτές είναι οι 7 καλύτερες νέες αφίξεις της σεζόν που ξεχωρίσαμε


Αυτές είναι οι 7 καλύτερες νέες αφίξεις της σεζόν που ξεχωρίσαμε

Τα μαγαζιά που άνοιξαν από τον Μάιο 2017 μέχρι τον Μάιο 2018 και φιγουράρουν στην κατηγορία Νέα Άφιξη των Eating Awards 201

Για εμάς εδώ στο Time Out αλλά και για όλους εσάς ξέρουμε πως οι νέες αφίξεις, τα καινούργια στέκια και μαγαζιά είναι ένας πολύ αγαπημένος μας τομέας. Η φετινή σεζόν μας έδωσε πολλές και ενδιαφέρουσες νέες αφίξεις αλλά 7 είναι εκείνες που έκλεψαν την καρδιά μας και βρέθηκαν στην πεντάδα της κατηγορίας Νέα Άφιξη των φετινών Eating Awards.

1. Almar Seafood Bar Λάρνακα

Το Almar Seafood Bar είναι νέα hot άφιξη στην περιοχή Μακένζι στη Λάρνακα. Σε μία πολύ καλή τοποθεσία και με την εγγυημένη εμπειρία των ανθρώπων του ήδη πετυχημένου Lush Beach Bar Resto, το καινούργιο απόκτημα της πόλης του Ζήνωνα κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρώτη κιόλας επίσκεψη. Ένας εντυπωσιακά διακοσμημένος χώρος, με υψηλής αισθητικής έπιπλα, με θέα τη θάλασσα και ένα μενού που μυρίζει θάλασσα. Συγκεκριμένα το νέο εστιατόριο προσφέρει σούπα κακαβιά με λαχανικά, κρύα ορεκτικά, ταρτάρ, ceviche, ζεστά ορεκτικά όπως αθερίνα, μανιτάρια πλευρώτους, καβουράκια τραγανά, γαρίδες και άλλες νοστιμιές της θάλασσας. Επιπλέον το μενού περιλαμβάνει πλούσιες σαλάτες, ζυμαρικά και ριζότο και τα κυρίως όπου θα βρεις μαλάκια σε διαφορετικές εκδοχές, συνοδευτικά, αστακούς, στρείδια, μύδια και ποικιλία από φρέσκα ψάρια. Σημαντική λεπτομέρεια είναι πως το Almar διαθέτει και ειδικά διαμορφωμένο μενού για παιδιά.
(24201700) Περιοχή Μακένζι, Λάρνακα. Δ-Κ 09.00-01.00.

2. Bottega Amaro Λευκωσία

Μία από τις τελευταίες νέες αφίξεις του 2017 ήταν και το Bottega Amaro που ήρθε να προστεθεί στην οδό Πινδάρου φέροντας στην περιοχή που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στα πάνω της ένα άλλο αέρα. Πρόκειται για ένα all day bar restaurant στο οποίο θα βρεθείς για καφέ από το πρωί, φαγητό με πιάτα ημέρα το μεσημέρι, ποτό πιο μετά το απόγευμα, κοκτέιλ στην εντυπωσιακή του μπάρα και πιάτα ιταλικής κουζίνα το βράδι. Ένας ατμοσφαιρικός και προσεγμένος χώρος που θα μας απασχολήσει και το 2018.
(22777270) Πινδάρου 14, Λευκωσία. Δ-Κ 09.00-00.00.

3. Columbia Beach Λεμεσός

Ακόμα μία από τις μεγαλύτερες νέες αφίξεις του 2017 η οποία αυτή τη φορά έρχεται από τη Λεμεσό. Ένας ολοκαίνουργιος χώρος που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση το περασμένο καλοκαίρι οπότε και άνοιξε επίσημα τις πόρτες του. Η ανυπομονησία του κόσμου φάνηκε από τις πρώτες αναρτήσεις του Time Out την οποία ανακοινώναμε από το 2016 χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Ήδη το Columbia Beach έχει μπει στη λίστα με τα hot spot της Λεμεσού το οποίο σίγουρα θα επισκεπτόμαστε και το καλοκαίρι του 2018.
(25321500) Προμαχών Ελευθερία 6, Άγιος Αθανάσιος, Λεμεσός Δ-Κ 09.00-02.00. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ, φαγητο, Μπαρ, διασκεδαση, food news, new entries, bar, Food, RESTAURANT


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2180 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2608 s // Total time: 2.4788 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X