H Gucci εγκαινιάζει τη νέα της διαφημιστική καμπάνια ρολογιών και κοσμημάτων, με πρωταγωνιστή την Tippi Hedren


H Gucci εγκαινιάζει τη νέα της διαφημιστική καμπάνια ρολογιών και κοσμημάτων, με πρωταγωνιστή την Tippi Hedren

Απλά υπέροχη!

Χρησιμοποιώντας ένα πιό πνευματικό ύφος, εμπνευσμένο από την πρακτική της μαντείας, η Gucci μιλάει για την ιστορία ενός περιηγητή που τον επισκέπτονται νέοι οι οποίοι φέουν κομμάτια κλειδιά από τα ρολόγια και τις συλλογές των κοσμημάτων. Οι εικόνες επικεντρώνονται στις συλλογές κοσμημάτων Gucci Ouroboros, GG Running και Le Marché des Merveilles και διαθέτουν επίσης το G-Frame, το G-Timeless και τα νέα αυτόματα ρολόγια.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Gucci για τα ρολόγια και τα κοσμήματά της διακατέχεται από μια μυστηριώδη, μυστικιστική ατμόσφαιρα που είναι απόλυτα σύμφωνη με την αισθητική των νέων συλλογών.

Το αστέρι της εκστρατείας είναι αναμφισβήτητα η θρυλική Αμερικανίδα ηθοποιός Tippi Hedren, με επιτυχημένη καριέρα και πρότυπο μόδας, γνωστή από τη δουλειά της με τον σκηνοθέτη Alfred Hitchcock στο The Birds και τη Marnie. Ως το νέο πρόσωπο των ρολογιών και κοσμημάτων του Gucci, η Hedren πρωταγωνιστεί σε μια σειρά από φωτογραφίσεις αλλά και ένα βίντεο με αρκετό σουρεαλισμό που θυμίζει χαρακτηριστικά David Lynch.

Στη νέα εκστρατεία της Gucci, η Hedren υποδιέται μία glamorous αλλά ταυτόχρονα μυστηριώδης μάντισσα σε ένα πλούσιο διακοσμημένο εσωτερικό στο σύγχρονο Λος Άντζελες, με επιχρυσωμένες χρυσές καρέκλες, μεταξωτά επιτραπέζια υφάσματα, κρύσταλλα και κεριά, κρατά την προσοχή των νέων επισκεπτών της καθώς ασχολείται με τις τέχνες της παλάμης και της ανάγνωση κρυστάλλων.

 Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος A. Stephanides & Son Luxury Goods Ltd.

Tags Gucci, Tippi Hedren, μόδα, στυλ, ρολογια, κοσμήματα, fashion, style


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9910 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4147 s // Total time: 2.4057 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X