Βραβείο για το ξύδι Πλατάνης!


Βραβείο για το ξύδι Πλατάνης!

Είναι θέμα Γεύσης! Το ξύδι Πλατάνης βραβεύεται με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης και Ποιότητας.

Mε το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης (ένα αστέρι) του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης και Ποιότητας iTQi - (International Taste and Quality Institute) βραβεύτηκε τον Ιούνιο το ξύδι από κρασί «Πλατάνης», της Εταιρείας Platanico Wines & Spirits Ltd.

Το βραβείο, αποτελεί μεγάλη τιμή για την Platanico Wines & Spirits, η οποία δραστηριοποιείται στην Κυπριακή αγορά από το 1922 και επιβεβαιώνει τη συνεχή προσπάθεια της εταιρείας να προσφέρει στους πελάτες της πάντα την καλύτερη ποιότητα προϊόντων, τα οποία θα έχουν και το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα.

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας - iTQi - που εδρεύει στις Βρυξέλλες, είναι από τους κορυφαίους οργανισμούς στον κόσμο, δεσμευμένος στη δοκιμή και πιστοποίηση της γεύσης και της ποιότητας τροφίμων και ποτών παγκόσμια. Τα βραβεία Superior Taste Awards διοργανώνονται από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας με στόχο την ανάδειξη τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης παγκοσμίως. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από 120 φημισμένους σεφ και γευσιγνώστες που προέρχονται από τις 15 πιο αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων και γευσιγνωστών στην Ευρώπη.

Το συγκεκριμένο Βραβείο Ανώτερης Ποιότητας και Γεύσης έχει ήδη απονεμηθεί σε περισσότερες από 131 χώρες και 427 κατηγορίες προϊόντων. Η άδεια χρήσης του συγκεκριμένου βραβείου στις ετικέτες των βραβευθέντων προϊόντων δίνεται για περίοδο τριών χρόνων ούτως ώστε να τα διαφοροποιεί ανάμεσα στην τεράστια επιλογή ανταγωνιστικών προϊόντων βοηθώντας έτσι την αγοραστική απόφαση των καταναλωτών.
Ο Γενικός Διευθυντής της Platanico Wines and Spirits Ltd κ. Χριστόδουλος Πλατάνης, δήλωσε μετά την παραλαβή του βραβείου, ιδιαίτερα περήφανος για την τιμή που γίνεται στην εταιρεία του, στη βιομηχανία παρασκευής ξυδιού στην Κύπρο, αλλά και σε όλους όσοι εργάζονται μαζί του για την παραγωγή εξαιρετικών προϊόντων, ποιοτικά και γευστικά. Το βραβείο, τόνισε, θέλει να το μοιραστεί με το κοινό που επιλέγει καθημερινά στο τραπέζι του να έχει το Ξύδι Πλατάνης.

Περισσότερες πληροφορίες για το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας μπορείτε να βρείτε εδώ

Tags Πλατανης, ξυδι, βραβειο, γευση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.8749 s (228 Queries.) // Parse time: 1.9179 s // Total time: 5.7928 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X