Οι συσκευές νερού Waterlogic της H&R Pure Water


Οι συσκευές νερού Waterlogic της H&R Pure Water

Διαβάστε αναλυτικά

Νερό. Πηγή ζωής και ενέργειας. Χαρίζει δύναμη και καλή υγεία. Βοηθά στον μεταβολισμό, τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος, τη μεταφορά οξυγόνου και σε όλες τις λειτουργίες του σώματος.

Πίνετε περισσότερο νερό και μην ταλαιπωρείστε με τις συσκευές Waterlogic της H&R Pure Water. Οι συσκευές Waterlogic είναι συνυφασμένες με την ποιότητα κατασκευής, αφού διαθέτουν μια ολοκληρωμένη σειρά πιστοποιήσεων όσον αφορά την καταλληλότητα των υλικών, που διασφαλίζουν απόλυτα ότι, δεν αφήνει στο νερό βλαβερές ουσίες για τον οργανισμό, καθώς επίσης και των φίλτρων που χρησιμοποιεί τα οποία κάτω από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους εγγυώνται πεντακάθαρο νερό. Η H&R Pure Water με την σειρά της εγγυάται άριστο service, αφού ειδικεύεται αποκλειστικά στον τομέα παροχής υπηρεσιών, όπου με την καταβολή ενός μηνιαίου ενοικίου που ξεκινά από €29,75/μήνα, ο καταναλωτής απολαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συντήρησης και παρακολούθησης, για την συνεχή και άριστη λειτουργία της συσκευής.

Οι συσκευές νερού Waterlogic μπορούν να σας παρέχουν παγωμένο, ζεστό και φυσικό νερό καθώς επίσης και ανθρακούχο νερό, απλά συνδέοντας τη συσκευή στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης. Είναι ιδανικές για το σπίτι το γραφείο ή την επιχείρηση σας. Τηλ: 7000 0178

Tags συσκευες νερου, H&R Pure Water, Waterlogic


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3570 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3541 s // Total time: 3.7111 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X