Όλα αλλάζουν: Οι πρώτες εικόνες από την τρίτη σεζόν του "The Crown" κυκλοφόρησαν


Όλα αλλάζουν: Οι πρώτες εικόνες από την τρίτη σεζόν του "The Crown" κυκλοφόρησαν

Ποιοί φεύγουν; Ποιοί έρχονται; Ποιά ηθοποιός θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα;

Στις 18 Ιουλίου το Netflix αποφάσισε να δώσει μία μικρή γεύση από τον επόμενο κύκλο της επιτυχημένης σειράς "The Crown" (Το Στέμμα) που εκαταμμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο αναμένουν με αγωνία.

Μια νέα εποχή αρχίζει για τη δημοφιλή σειρά. Το κανάλι κυκλοφόρησε τρεις φωτογραφίες, συστήνοντάς μας τους νέους ηθοποιούς της τρίτης σεζόν.

Το ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ αναλαμβάνει η Olivia Colman, αντικαθιστώντας την Claire Foy που έφερε σε πέρας τον εμβληματικό ρόλο τις πρώτες δύο σεζόν της σειράς.

Αυτή δεν είναι όμως η μόνη αλλαγή. Καθώς η τρίτη σεζόν εκτυλίσσεται στα τέλη της δεκαετίας του ’60 και αρχές δεκαετίας ’70, η παραγωγή προχώρησε στην αντικατάσταση όλου του βασικού καστ με μεγαλύτερους σε ηλικία ηθοποιούς, έτσι ώστε να αντικατοπτρίζουν το πέρασμα του χρόνου.

Η Helena Bonham Carter θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Μαργαρίτα και ο Ben Daniels τον Antony Armstrong-Jones. Και γι′ αυτούς τους δύο, το Netflix έδωσε από μια φωτογραφία στη δημοσιότητα, για να μην έχουν παράπονο οι fans.

Επιπλέον, στο νέο καστ θαπροστεθεί και ο Tobias Menzies που θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Φίλιππο, ενώ σε αυτή τη σεζόν θα κάνει την εμφάνισή του και ο χαρακτήρας της πριγκίπισσας Νταϊάνα, χωρίς να έχει γίνει ακόμη επισήμως γνωστό ποια ηθοποιός θα αναλάβει το ρόλο.

Tags Το Στεμμα, The Crown, Τριτος Κυκλος, Τριτη Σεζον, Τηλεοραση, σειρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0229 s // Total time: 0.0233 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X