Michelle Μασσούρα: Η όμορφη σχεδιάστρια κοσμημάτων μιλά στο ilovestyle


Michelle Μασσούρα: Η όμορφη σχεδιάστρια κοσμημάτων μιλά στο ilovestyle

Ποιες είναι οι τάσεις στο κόσμημα αυτό το καλοκαίρι; 

Η Κύπρια σχεδιάστρια κοσμημάτων, Michelle Μασσούρα μίλησε αποκλειστικά στο ilovestyle.com για τις νέες τάσεις της μόδας, τι την συναρπάζει στην δουλειά της και φυσικά για το πολυπόθητο layering που είναι η hot τάση του καλοκαιριού!

Ποιες είναι οι τάσεις στο κόσμημα αυτό το καλοκαίρι;

H μεγαλύτερη τάση για το φετινό καλοκαίρι είναι layers από κολιέ σε διάφορα μεγέθη με χρυσή αλυσίδα, διαμάντια και μαργαριτάρια που προσφέρουν μια δόση λάμψης σε κάθε εμφάνιση.

Πως μπορούμε να επιτύχουμε το πολυπόθητο layering χωρίς να φαίνεται επιτηδευμένο;

Γενικά το τέλειο layering, έχει να κάνει με την ομοιομορφία στο look, ξεκινάμε πάντα με κάτι κοντό γύρο από το λαιμό, μετά με ένα κολιέ λίγο πιο μακρύ και ολοκληρώνουμε την εμφάνιση με ένα μακρύ μενταγιόν που θα ολοκληρώσει το συνδυασμό. Επειδή το κόσμημα είναι μια προσωπική υπόθεση, εάν ένας συνδυασμός μας αρέσει και μας κάνει να νιώθουμε όμορφα τότε τον φοράμε, δεν υπάρχει σωστό και λάθος.

Τι είναι αυτό που σε συναρπάζει στη δουλειά σου;

Με συναρπάζει το δημιουργικό κομμάτι και η όλη διαδικασία της υλοποίησης της ιδέας μου, ξεκινώντας από τον σχεδιασμό ενός κοσμήματος πάνω σε ένα απλό κομμάτι χαρτί μέχρι και την στιγμή που το πιάνω στα χέρια μου. Είναι υπέροχο συναίσθημα να βλέπεις την δημιουργία σου φορεμένη!

Για ποιους λόγους αγαπάς το κόσμημα;

Το αληθινό κόσμημα το αγαπώ γιατί είναι ανεξίτηλο στον χρόνο. Είναι μια επένδυση διαχρονική την οποία συνδέουμε συνήθως με τις πιο όμορφές μας αναμνήσεις. Ένα καλοφτιαγμένο κόσμημα το οποίο φοράμε καθημερινά γίνεται επέκταση της προσωπικότητάς μας, το σήμα κατατεθέν μας.

Τι κοσμήματα επιλέγεις για μια πρωινή εμφάνιση και τι κοσμήματα για ένα βραδινό look;

Σχεδιάζω τα κοσμήματά μου πάντα με το σκεπτικό να φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας. Δεν θεωρώ ότι στο αληθινό κόσμημα υπάρχει κανόνας ή διαχωρισμός, τα κοσμήματα πρέπει να τα φοράμε και να τα απολαμβάνουμε.

Για ποιο πράγμα στη ζωή σου είσαι ευγνώμων;

Για όλες τις όμορφες στιγμές που μου έχει προσφέρει το επάγγελμα που διάλεξα, τις σχέσεις που έχω αναπτύξει με τους πελάτες μου και είμαι ευγνώμων για το γεγονός ότι μέσα από τα κομμάτια που σχεδιάζω, κάνω τους ανθρώπους να νιώθουν όμορφα. Αυτό δίνει και αξία σε ό,τι κάνω!

Βρείτε τις δημιουργίες της Michelle Massoura διαδικτυακά στο www.michellemassoura.com και με ραντεβού στο ατελιέ Michelle Massoura Fine Jewellery στην οδό Στασικράτους 32, 1065 στην Λευκωσία, τηλέφωνο 22 262604.

http://michellemassoura.com/
https://www.facebook.com/michellemassourafinejewellery/
https://www.instagram.com/michellemassoura/

Tags Michelle Μασσούρα, κοσμημα, μόδα, στυλ, fashion, style, jewellery


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6141 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4455 s // Total time: 3.0596 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X