Tο Fasouri ανάμεσα στα κορυφαία υδροπάρκα της Ευρώπης


Tο Fasouri ανάμεσα στα κορυφαία υδροπάρκα της Ευρώπης

Τιμήθηκε από το Tripadvisor με τον τίτλο του Travelers Choice Award

Το Fasouri Watermania Waterpark, το υδροπάρκο όλης της Κύπρου που βρίσκεται στη Λεμεσό και φέτος κλείνει 19 χρόνια δροσιάς και διασκέδασης, τιμήθηκε από το Tripadvisor με τον τίτλο του Travelers Choice Award, πράγμα που το κατατάσσει ανάμεσα στα κορυφαία υδροπάρκα της Ευρώπης.

Το Tripadvisor είναι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα και μηχανή αναζήτησης ταξιδιών και τουρισμού στον κόσμο και οι βαθμολογίες και βραβεία που δίνει είναι αποτέλεσμα ψηφοφοριών που διεξάγονται κατά τη διάρκεια του χρόνου, από ταξιδιώτες και τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, φέτος, το Fasouri Watermania Waterpark ψηφίστηκε και κατατάχθηκε από τους χρήστες του Tripadvisor, ανάμεσα στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη, και πήρε και την 12η θέση ανάμεσα στα 25 καλύτερα Ευρωπαικά υδροπάρκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Fasouri Watermania επανειλημμένα βραβεύεται από διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς, πράγμα που αποδεικνύει την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών του.

Το υδροπάρκο εκτείνεται σε μία καταπράσινη έκταση πέραν των 100,000 τετραγωνικών μέτρων του Αγροκτήματος Λανίτη στο Φασούρι , προσφέροντας ένα πολύ μεγάλο αριθμό παιχνιδιών και υπηρεσιών : 30 διαφορετικά παιχνίδια/νεροτσουλήθρες για όλες τις ηλικίες, 9 διαφορετικούς χώρους για φαγητό και ποτό, κατάστημα σουβενίρ, δωρεάν χώρο στάθμευσης, δωρεάν κρεβατάκια και ομπρέλες και φυσικά την άρτια εκπαιδευμένη ναυαγοσωστική ομάδα του υδροπάρκου.

Tags Fasouri, water park, υδροπαρκο, ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5800 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4238 s // Total time: 3.0037 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X