Τα looks των επιδείξεων μόδας έρχονται στην καθημερινή ζωή


Τα looks των επιδείξεων μόδας έρχονται στην καθημερινή ζωή

Mια εκθαμβωτική σειρά από μοναδικές αποχρώσεις σκιών που υπόσχονται την άψογη εμφάνιση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας

Οι σκιές καταλαμβάνουν μια σημαντική στιγμή της μόδας, με το λαμπερό σατινέ και το λιωμένο μεταλλικό εφέ να αποτελεί τη μεγάλη είδηση σε όλες τις κορυφαίες επιδείξεις μόδας. Η απόδειξη; Ta sophisticated look που έγιναν με τις νέες σκιές Satin Edition 24h και Metal Edition 24h της Bourjois, γίνονται τόσο απλά και για κάθε μέρα... και νύχτα! Εξαιρετικά κρεμώδης κάλυψη που γλιστρά πάνω στο βλέφαρο. Χωρίς να εμφανίζει τσακίσεις, ξεφλούδισμα ή ξεθώριασμα και φορέσιμα, επιθυμητά χρώματα.

Οι νέες σκιές Satin Edition 24h και Metal Edition 24h της Bourjois περιλαμβάνουν μια εκθαμβωτική σειρά από μοναδικές αποχρώσεις, εκπληκτικά φινιρίσματα και υπόσχονται την άψογη εμφάνιση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Οι έξι σατινέ αποχρώσεις, γεμάτες με γενναιόδωρες ιριδίζουσες χρωστικές, κυμαίνονται από τις αισθησιακά ουδέτερες αποχρώσεις, όπως την  Beige-seller (01) έως το σκοτεινό και τολμηρό Drive me gray-zy (06), ιδανικό για να δημιουργήσετε ένα σύγχρονο look στο κλασικό smoky eye. Οι δύο μεταλλικές σκιές – η χρυσή Or du commun (07) και η ασημένια Iron woman (08) - είναι γεμάτες με μαργαριταρένιες χρωστικές σε μια θαυμάσια λειτουργική υφή που σας επιτρέπει να ανεβάσετε την ένταση, εφαρμόζοντας την τεχνική στρώμα με στρώμα, από λεπτές λάμψεις μέχρι και heavy metal.

Και οι δύο σκιές έχουν ελαφριά υφή με φόρμουλα υγρή σε σκόνη, που είναι απίστευτα εύκολη στην εφαρμογή χάρη στο αφρώδες applicator, που είναι κρυμμένο μέσα στο χαριτωμένο, χρωματιστό μπουκαλάκι τους. Και εάν η συσκευασία σάς φαίνεται γνωστή, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ήταν εμπνευσμένη από το best-selling κραγιόν της σειράς Rouge Edition Velvet της Bourjois, το οποίο είναι ήδη απαραίτητο για όλες εμάς τις γυναίκες που λατρεύουμε τα προϊόντα ομορφιάς σ’ όλο τον κόσμο.

Βγάλτε παριζιάνικο στιλ που κρύβετε μέσα σας και θα τον πετύχετε χάρη στον οδηγό βήμα προς βήμα που σας προσφέρει η Bourjois για το απόλυτο, αβίαστα κομψό, σατινέ-μεταλλικό look για τα μάτια.
Ξεκινήστε εφαρμόζοντας στο επάνω βλέφαρό σας τη σκιά Satin Edition 24h στην απόχρωση Lala'vande (05), ένα γοητευτικό γκρίζο-μπλε με πλούσιο χρώμα λεβάντας. Στη συνέχεια το μπλεντάρετε την Metal Edition 24h Eyeshadow στην ασημένια απόχρωση Iron woman (08) στις κάτω βλεφαρίδες σας. Στη συνέχεια, ορίστε τη γραμμή των πάνω βλεφαρίδων σας με το νέο Liner Reveal Shine της Bourjois, μς μια έντονη μαύρη αδιάβροχη φόρμουλα κι ένα ειδικό πινελάκι ακριβείας. Τελειώστε το look σας με όσα περισσότερα «στρώματα» θέλετε, όπως την Volume Reveal Mascara, τη νέα μάσκαρα με την οποία μπορείτε να έχετε ευέλικτη, ρυθμιζόμενη κάλυψη χωρίς clump-free coverage. Voila! Τώρα είστε έτοιμες να δράσετε!

Αποχρώσεις:

  • Beige-seller (01): ελαφρύ χρυσό μπεζ
  • Oh de roses! (02): ντελικάτο ροζ χρυσό
  • Mauve your body (03): ζεστό δαμασκηνί με μια καστανή υφή
  • Abracada’brown (04): Καστανό με χάλκινες αποχρώσεις
  • Lala'vande (05): γκρι-μπλε με αποχρώσεις της λεβάντας
  • Drive me grey-zy (06): βαθύ μπλε-με γκρίζο τόνο
  • Or du commun (07): εκθαμβωτικό χρυσό
  • Iron woman (08): εκπληκτικό ασήμι

Tags Bourjois, beauty, makeup, make-up, Μακιγιαζ, Ομορφια, σκιες, Eyeshadows


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6084 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3375 s // Total time: 2.9460 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X