Σωστός καθαρισμός της επιδερμίδας


Σωστός καθαρισμός της επιδερμίδας

Η Chanel δημιουργεί μια σειρά από απλές και αποτελεσματικές φροντίδες ντεμακιγιάζ που θα σας χαρίσουν ανεπανάληπτες στιγμές απόλαυσης

Ο σωστός καθαρισμός της επιδερμίδας απαιτεί καθημερινή πειθαρχία και βασίζεται σε βασικές κινήσεις. Η Chanel δημιουργεί μια σειρά από απλές και αποτελεσματικές φροντίδες ντεμακιγιάζ που θα σας χαρίσουν ανεπανάληπτες στιγμές απόλαυσης. Φροντίδες για όλες τις επιδερμίδες δέρματος, που θα σας επιτρέψουν να απομακρύνεται εντελώς το μακιγιάζ. Πεντακάθαρη, η επιδερμίδα αναπνέει ευεξία, ξαναβρίσκει την ισορροπία της και γίνεται πιο όμορφη, πιο δυνατή, πιο φωτεινή.

L’HUILE - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΛΑΔΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ
Το λάδι L’HUILE αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ, ακόμα και το μακιγιάζ διαρκείας ή το αδιάβροχο μακιγιάζ, προφυλάσσοντας συγχρόνως την ισορροπία της επιδερμίδας. Απελευθερώνει επίσης την επιδερμίδα από τις ακαθαρσίες και τα σωματίδια της ρύπανσης. Όταν έρχεται σε επαφή με το νερό, η μεταξένια υφή του μετατρέπεται με απαλές, αισθησιακές κινήσεις σε ανάλαφρο γαλάκτωμα για υπέροχες στιγμές απόλαυσης. Αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ και αφήνει την επιδερμίδα ελαστική και φωτεινή.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
1. Πιέζετε 1-2 φορές το L’HUILE σε στεγνή παλάμη.
2. Σε στεγνή επιδερμίδα, κάνετε μασάζ στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις. Συνεχίζετε στα χείλη, τα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες σχηματίζοντας μικρούς κύκλους.
3. Γαλακτοποιήστε με χλιαρό νερό.
4. Στεγνώστε καλά το πρόσωπο με καθαρή πετσέτα.

LE LAIT DOUCEUR D’HUILE ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ-ΣΕ-ΛΑΔΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ
Με τη μετασχηματιστική του υφή, το LE LAIT DOUCEUR D'HUILE αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ με μια εθιστική αισθητικότητα χωρίς να δημιουργεί λιπαρότητα στην επιδερμίδα. Η γαλακτώδης υφή του μετατρέπεται σε μεταξένιο λάδι για μια υπέροχη αισθητική εμπειρία. Αυτό το απαλό βήμα καθαρισμού αφήνει το δέρμα απαλό και λαμπερό, απαλλαγμένο από μακιγιάζ και ακαθαρσίες.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
1. Πιέζετε 3-4 φορές το LE LAIT DOUCEUR D'HUILΕ σε στεγνή παλάμη.
2. Σε στεγνή επιδερμίδα, κάνετε μασάζ στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις. Συνεχίζετε στα χείλη, τα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες σχηματίζοντας μικρούς κύκλους.
3. Αφαιρείτε με νερό.
4. Στεγνώστε καλά το πρόσωπο με καθαρή πετσέτα.

LE LAIT FRAICHEUR D’EAU - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΔΑΤΙΝΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ
Το LE LAIT FRAICHEUR D’EAU είναι ένα γαλάκτωμα που έχει τη δροσιά του νερού. Αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ, ακόμα και το μακιγιάζ διαρκείας ή το αδιάβροχο μακιγιάζ, προφυλάσσοντας συγχρόνως την ισορροπία της επιδερμίδας. Απελευθερώνει επίσης την επιδερμίδα από τις ακαθαρσίες και τα σωματίδια της ρύπανσης. Η γαλακτώδης υφή του μετατρέπεται σε δροσερό νερό και ξαφνιάζει όλες τις αισθήσεις. Αφαιρεί ιδανικά το μακιγιάζ και αφήνει την επιδερμίδα πεντακάθαρη και λαμπερή.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
5. Πιέζετε 3-4 φορές το LE LAIT FRAICHEUR D’EAU σε στεγνή παλάμη.
6. Σε στεγνή επιδερμίδα, κάνετε μασάζ στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις. Συνεχίζετε στα χείλη, τα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες σχηματίζοντας μικρούς κύκλους.
7. Αφαιρείτε με βαμβάκι.

LA MOUSSE - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΦΡΟ
Η LA MOUSSE καθαρίζει τέλεια την επιδερμίδα και αφαιρεί όλες τις ακαθαρσίες. Απομακρύνει τα σωματίδια της ρύπανσης και τα ίχνη του μακιγιάζ. Ο βαθύς καθαρισμός που εξασφαλίζει αφήνει την επιδερμίδα πεντακάθαρη, απαλή και άνετη και η χροιά της ακτινοβολεί από δροσιά. Όταν έρχεται σε επαφή με το νερό, η αφράτη, κρεμώδης υφή του προϊόντος μετατρέπεται σε πλούσιο αφρό. Η δροσιά του νερού στο πρόσωπο μετατρέπει αυτή την απαραίτητη κίνηση φροντίδας σε υπέροχες στιγμές ευεξίας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
1. Παραλαμβάνετε ποσότητα του προϊόντος ίση με φουντούκι, προσθέτετε νερό και δημιουργείτε αφρό στην παλάμη σας.
2. Απλώνετε τον αφρό στο πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, και κάνετε μασάζ με κυκλικές κινήσεις.
3. Ξεπλένετε με άφθονο νερό.
4. Στεγνώνετε καλά την επιδερμίδα με καθαρή πετσέτα.

LE TONIQUE - ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ
Η λοσιόν LE TONIQUE χαρίζει στην επιδερμίδα δροσιά και ανακούφιση. Το πρωί, την ξυπνά και την τονώνει ανακαλύπτοντας την κρυστάλλινη λάμψη της. Το βράδυ, την ανακουφίζει και αφαιρεί συγχρόνως τα τελευταία ίχνη μακιγιάζ και τα σωματίδια της ρύπανσης. Δροσερή και ανακουφισμένη, η επιδερμίδα τονώνεται και προετοιμάζεται υπέροχα να δεχθεί τις φροντίδες που θα ακολουθήσουν.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Σε επιδερμίδα που έχετε προηγουμένως καθαρίσει, εφαρμόζετε τη λοσιόν LE TONIQUE με βαμβάκι ταμπονάροντας ελαφρά τα χείλη, το πρόσωπο και τον λαιμό.

Tags CHANEL THE CLEANSING COLLECTION, chanel, face, beauty, cleansing, Ομορφια, προσωπο, καθαρισμός


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9602 s (249 Queries.) // Parse time: 0.2863 s // Total time: 2.2465 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X