Μαρία Κοντολουκά Θωμά: Η γνωστή lifestyle blogger μιλά στο ilovestylecom για την αγαπημένη της εποχή του χρόνου!


Μαρία Κοντολουκά Θωμά: Η γνωστή lifestyle blogger μιλά στο ilovestylecom για την αγαπημένη της εποχή του χρόνου!

Γνωρίστε την! 

Τι είναι το καλύτερο που σου έχει συμβεί αυτό το καλοκαίρι;

Φέτος ξεπέρασα τους φόβους μου! Ξεκίνησα yoga και aerial yoga, και όσο απλό κι αν ακούγεται, το να κρέμομαι από σχοινιά δεν ήταν ποτέ μέσα στις επιλογές μου! Μετά από μερικά μαθήματα όμως, μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως είναι ίσως από τις πιο αναζωογονητικές μορφές άσκησης που μπορεί να κάνει κάποιος.

Τι αγαπάς περισσότερο στο καλοκαίρι και γιατί;

Μ’ αρέσει η ξεγνοιασιά που αποπνέει το καλοκαίρι.  Μην ξεχνάς πως είμαι μητέρα τριών παιδιών και δασκάλα αγγλικών, επομένως το καλοκαίρι μπαίνω αυτόματα σε διάθεση διακοπών -χωρίς ρουτίνα, χωρίς ξυπνητήρι και κυρίως χωρίς τα συνηθισμένα πήγαινε-έλα των παιδιών στα φροντιστήρια!

Σε ποιο μέρος του κόσμου θα έμενες αν είχες την επιλογή αυτή την εποχή;

Θα έμενα σε ένα νησί στην Ελλάδα με την οικογένειά μου.  Πιστεύω πως το καλοκαίρι ταυτίζεται απόλυτα με την καλοκαιρινή ομορφιά, και όπως θα έλεγε και η μαμά μου, ο καλύτερος καλοκαιρινός προορισμός ήταν, είναι και θα είναι πάντα η Ελλάδα!

Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα!  Που προγραμμάτισες τις φετινές σου διακοπές;

Θα σου πω την αλήθεια: φέτος δεν προγραμμάτισα τίποτα, τα προγραμμάτισαν άλλοι για εμένα!  Θα κάνω διακοπές σε διάφορα μέρη, είτε για δουλειά, είτε για διασκέδαση με φίλους, είτε με την οικογένειά μου και κάτι μου λέει πως θα περάσω πολύ καλά. 

Πότε είσαι πιο δημιουργική;  Το καλοκαίρι ή τον χειμώνα; Πώς εκφράζεις αυτή τη δημιουργικότητα;

Είμαι δημιουργική όταν μπαίνω στη ρουτίνα μου, εγώ και τα παιδιά μου.  Μου είναι πιο εύκολο να συγκεντρωθώ και να αποδώσω σ’ αυτό που κάνω.  Άσε που κοιμάμαι κιόλας -βασικό!  Η δημιουργικότητα αυτή εκφράζεται μέσω του blog μου -το Wednesday Morning Coffee είναι πλέον κάτι σαν το ημερολόγιό μου! 

Τι δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ των διακοπών μας;

Αν με ρωτούσες τι δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα μας θα σου έδινα μια ολόκληρα λίστα, αλλά η απάντηση εδώ είναι πολύ συγκεκριμένη. Από το νεσεσέρ των διακοπών μας δεν πρέπει να λείπει ποτέ και για κανένα λόγο το αντηλιακό μας.  Είμαι λάτρης των SPF σε όλες τις μορφές του -κρέμα, πούδρα ή στικ.  Τα έψαξα όλα, τα δοκίμασα και έχω διαλέξει τα καλύτερα -θα τα βρείτε όλα στο Wednesday Morning Coffee!

Επισκεφθείτε το lifestyle blog της Μαρίας Θωμά στο http://wednesdaymorningcoffee.com/

https://www.facebook.com/wednesdaymorningcoffee/

https://www.instagram.com/wednesdaymorningcoffee/

Tags μαρια κοντολουκα θωμα, BLOGGER, lifestyle blogger, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5033 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4219 s // Total time: 2.9252 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X