Καλοκαιρινές δραστηριότητες για να απασχολήσετε τα παιδάκια σας!


Καλοκαιρινές δραστηριότητες για να απασχολήσετε τα παιδάκια σας!

Ιδέες που θα μπορούσατε να εφαρμόσετε!

Σίγουρα η εύκολη λύση για να περάσει ένα παιδάκι τον ελεύθερο του χρόνο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, είναι η τηλεόραση και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Είναι στο χέρι σου όμως, να βρεις ευχάριστες δραστηριότητες για να εξάψεις την φαντασία και το ενδιαφέρον του παιδιού σου.

Ρίξε λοιπόν μια ματιά στις παρακάτω ιδέες και ξεκίνησε αμέσως το παιχνίδι…

#1. Ακόμα και αν δεν έχετε φύγει από την πόλη για διακοπές, προσπάθησε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για μια εκδρομή στην εξοχή ή την παραλία. Εκεί εξερευνήστε μαζί τη φύση συλλέγοντας αντικείμενα όπως κογχύλια ή πέτρες σε περίεργα σχήματα!

#2. Βοηθησέ το να στήσετε μαζί μια σκηνή στο δωμάτιό του ή φτιάξτε ένα σπίτι από χαρτόκουτα. Θα δεις πως θα ενθουσιαστεί και θα περνάει χρόνο μέσα στο ”φρούριo” του, δημιουργώντας απίθανες ιστορίες με τη φαντασία του!

#3. Διαλέξτε μία σκηνή από την αγαπημένη του ταινία ή δραματοποιείστε ένα απόσπασμα από το βιβλίο που διαβάζετε μαζί και προσποιηθείτε ότι είστε οι πρωταγωνιστές της ιστορίας!

#4. Βάλε στο ραδιόφωνο καλοκαιρινά τραγούδια και τραγουδήστε τα μαζί. Μπορείτε ακόμα και να φτιάξετε ένα δικό σας χορευτικό.

#5. Γεμισέ του τη μπανιέρα με νερό και δημιούργησε πολύ αφρό. Άφησέ το να παίξει με τις ώρες, το σίγουρο είναι πως δεν θα βαρεθεί ποτέ!

Πηγή: faysbook.gr

Tags παιδι, παιχνίδια, καλοκαιρι, δραστηριοτητες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7997 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3835 s // Total time: 3.1832 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X